weeiiirdo

DAY OFF!

family, fun stuff, everydayvickiii2 Comments
3b54d576-2f84-4928-b52e-3882432640f7.jpg

Startet dagen med å våkne seint på dagen, men solen var ennå oppe på himmelen, så jeg kom meg ut med Tarzan, før det ble en rask dusj og deretter plukket opp av mamma. Vi kjørte til Fornebu for å hente niesene mine i barnehagen. Amanda fylte 4 år i går. Så da var vi der til W & J kom hjem, plutselig kom også pappa på besøk, så da ble det en pitteliten feiring av Amanda.

Dette mesterverket klarte jeg å bygge, ved å følge manualen som kom med. Ellers hadde jeg faen meg ikke klart det. Lego er jo driiiitvanskelig.

Amanda fikk bestemme selv hva hun ville gå med, og sa hun måtte ha genser under kjolen, for ellers kom hun til å fryse. SMAAAAART. Det hadde ikke jeg tenkt på. Bad auntie!

Etter besøket der, kjørte mamma meg hjem for å hente Tarzan, og deretter kjøre meg til ei gooood venninne, Ane. Hun hadde visst flyttet, så da fikk jeg sett den søte lille leiligheten hennes og pratet en hel masse om hva som hadde skjedd siden sist, jeg husker faktisk ikke når det var. Vi spiste kyllingvinger og ris til middag, og deretter ble det youtube-titting hele kvelden. Tarzan fikk litt kjeft av Luna, hunden til Ane, men deeeet var bare helt toppers. Haha, han trenger å få litt kjeft fra andre hunder.

img_4858.jpg
8dfe22a0-1584-41af-8e0d-e84ea6a050f5.jpg
5fcd6023-792f-405d-b1af-0245a56600d7.jpg

Jeg hadde egentlig tenkt å ta bussen hjem fra sandakerveien, men så bare, fuuuuck it. Så vi gikk 2km, det er nok trim for en hel måned det! Åh fy så kaldt det var, herrejemini, kan det ikke bli sommer snart da, eller bare VARMERE og null is.

ae7d1653-7ca5-4496-9e45-87b328082676.jpg
d73a945e-24c9-4204-9293-71fba5c01281.jpg

// Started my day by waking up "late", but the sun was still up, so I got out with Tarzan, before that I had a shower and after the walk my mom picked me up. We drove to Fornebu to pick up my nieces in kindergarten. My oldest, Amanda, turned 4 years old yesterday. We were there a while after W & J came home, my dad popped by and it was a tiny celebration.

This masterpiece of Lego, I made this, well, the manual helped me a lot. Lego is fucking hard!

Amanda decided herself what she wanted to wear, and told me she had to have a sweater under her dress. Smart one! I didn't think of that. Bad auntie.

After the birthday visit, my mom drove me home to Tarzan, picked him up and drove me to a friend, Ane. She has recently bought herself an apartment north of Grünerløkka and I hadn't been there before. We talked a lot and ate chicken wings and rice for dinner. After that we watched youtube clips the whole evening. Tarzan got a bit of yelling of Luna, Ane's dog, but that was just great. He needed that.

I was thinking of taking the bus home, but then I just said to myself "fuck it, you need the exercise woman!" So we walked 2km, that's enough exercise for a whole month.