weeiiirdo

WEE KEND

everydayvickiii5 Comments
cfc4caa5-d208-4c69-8345-1d9b6bd09bba-1.jpg

Jeg syntes det er fryktelig rart at det ikke er EN konsert jeg vil på, bortsett fra Hans Zimmer, denne vinteren og frem til mai. Har ikke sjekket sååå langt frem, men jeg syntes det er litt stusselig. Jeg vil så gjerne på konsert, men jeg vil ikke dra på hvilken som helst, jeg vil høre noe jeg liker og har hørt på lenge. Så jeg ikke står der som et brødhue og bare "yee, dette er bra, jeg har aldri hørt denne sangen før..." #Irriterende

Klokken 8 i morgen skal jeg til tannlegen og for første gang på lenge, så gruer jeg meg ikke så mye som jeg ellers har gjort. Jeg vet jeg har ett hull og jeg har kanskje flere, men gruer meg ikke.

Denne helgen er det bare jobbing som gjelder, ikke stort spennende. Det er så fryktelig kaldt om dagene at jeg våger meg såvidt ut. Eneste er hvis jeg trenger noe på butikken eller går tur med Tarzi. Ellers, er det no-go. Det står liksom bare -4 på yr.no, men det føles som det er -10 eller mer.

I går reiste Susie Q fra meg og jeg gikk helt i hi. Jeg var så ensom. Jeg følte meg såå ensom. Det var helt stusselig. Har ikke følt sånn på leeenge. Haha, men i dag går det bedre! :>

// I found it very weird that I haven't ONE concert that I wanna go to, except for Hans Zimmer, this winter and until May. I haven't checked after May, but I find it just very very weird. I wanna go really badly, but I don't wanna go on a random concert that I haven't heard of, even though it can be awesome sometimes.

Anyways, 8am tomorrow I'm going to the dentist and for the first time, I'm not afraid. I know I got a tiny hole and maybe even more, but it's totally fine.

This weekend is all about work work work, not quite fun. It's so cold these days that I almost don't want to go out, except for going to the store or walking Tarzan. It says -4 on Yr.no, but it feels like -10 or more. Seriously!

Yesterday Susie Q left me and I just went underground. So so lonely. It's so sad and weird at the same time. Haven't felt this for so long, haha! But today it's a bit better!