E.T PHONE HOME!

edc338c9-c4a9-4991-b5f4-51c25aca6b73.jpg
img_4803.jpg

En dag igjen til Susie Q drar avgårde fra meg og Norge, trist så trist, men samtidig er jeg like stresset som henne. På hennes vegne of course, men jeg merker at jeg har reisenerver, selv om jeg ikke skal reise! I dag er det vaskedagen, støvsugd og vasket leiligheten, pluss tørket støv her og der. Deretter var det klesvasken sin tur og første runde er nå ferdig. Nå er det andrevasken sin tur.

Ellers har vi stortsett ingen planer i dag, selv om jeg har fri. Det er så hinsides kaldt ute at jeg skjønner ikke helt at folk orker å være ute. Jeg måtte ut en liten tur, voksing på Eger Skin Clinic*, og da jeg skulle hjem igjen tok jeg trikken, men så funket ikke dørene bakerst på trikken, så folk kom seg ikke ut og vi kom oss ikke inn, så trikken bare KJØRTE AVGÅRDE. AH, ser de ikke i de forbanna speilene som er festa på trikken? Er de helt fuckings mongo de som kjører trikken? Ahhhhhh, jeg blir så irritert på sånt.

769bb37e-efba-466f-ab36-2d8ff2b0c21c.jpg

TARZAN har fått nytt kallenavn, bortsett fra Tarzi, Tarzipan, Tarz, rynkeklumpen, pelsdotten. E.T! 

*Anbefaler Justyna & Carmen, hvis du vil vokse deg et sted :)

 

// Only one day until Susie Q leaves me and Norway, so sad, but at the same time I'm even more stressed than her. On her behalf of course. Even though I'm not the one who are gonna fly a long way, but it sure feels like it.
Today its the big cleaning day, vacuumed and cleaning the apartment. After that it's second round of washing clothes.

Other than that, we don't have any plans today, even though I got the day off. It's so insanely cold outside that I don't understand how people can be outside. I had to go out for a quick errand, waxing at Eger Skin Clinic, and when I was done there and headed to the tram station, the doors on the tram wouldn't go up, so nobody got out and we didn't get in. The tram just left us. AAH WHYY!

Tarzan has gotten himself a new nickname, E.T

everydayvickiiiComment