weeiiirdo

VISIT

everydayvickiii4 Comments
large.jpeg

Herregud, trodde aldri jeg skulle si det igjen, men det er sååå hyggelig å ha noen boende hos seg. Eller bare hos meg. Susanne har bare vært her i tre dager, men det føltes så mye lengre enn det og gruer meg til hun drar sin vei på onsdag! Hun skal nemlig til Cuba, utveksling? Nei, for det er bare for to måneder. Jeg har ennå ikke helt skjønt det, men jeg veit bare at hun er så heldig at hun skal til Cuba. Jeg er sååå misunnelig!!

Fredag i går og vi hadde bestilt takeaway fra Japo Sushi, herregud, jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å lage feil rett. Ikke bare en rett, nei to. Ble så skuffet, så nei, trokke jeg "tør" å gå tilbake dit. Jeg får holde meg til det ene bittelille stedet på Bislett, som jeg aldri husker navnet på. Anyways, det ble en runde med Jackbox på Xbox'n før vi begynte å glane på Norske Talenter. Var det noen som så på det? Susi begynte nesten å gråte av den jenta som tok tegnspråktolkning av Gabrielle låten, men det var jo ikke så rart, hun var jo så himla flink! Etter det, så vi slutten av The Amityville Horror filmen og så spilte vi Xbox til hun ble trøtt. Ja, dette var godteriet for fredagen. Halloooo tannlegen, i fremtiden..! Ikke sponset av Nidar, neiii. Nå skal jeg bare se ferdig episoden av How To Get Away With Murder og såå skal jeg legge meg.

I morgen, eller i dag, spørs hvordan man ser på det, LØRDAG, da er det først jobbing fra klokken fem på ettermiddagen og deretter er det bursdagsfeiring for ei på jobben på Amundsen Bryggeri, og jeg håper de ikke skal videre på Blå, for det blir så himla omvei for meg når jeg skal hjem. Jaaa, jeg tenker på sånt. Allerede nå.. Kanskje jeg ikke kommer meg ut i det hele tatt? Whooo knows! FRIII PÅ SØNDAG, himmelsk!

// Oh my, I thought I would never say it, but it sooo nice to have someone living with me. Susanne has just been here for three days, but it feels like so much longer and I'm not looking forward to when she is leaving me on Wednesday. She is going to CUBA. Like school assignment or something. Lucky!! I'm so jealous.

Friday, yesterday, we had ordered some food from Japo Sushi, oh my, I don't know how to explain it, but how can you make the wrong dish? Not only one, but two. Oh well, I'm never gonna go back there, I'll just use my other Asian place down the street. We played a round of Jackbox on the xbox, before we turned on the TV to watch "Norske Talenter". Did anyone see that? Susi almost cried of that girl that used sign language to "sing" a song, or didn't sing, but she translated into sign language. Gabrielle - Ring meg, she was so darn good! After thaaaat we watched the end of The Amityville Horror or Terror, I really don't remember.

This was the candy we ate. ALL OF IT. YUMYUMYUM. Hello dentist in the future....! Not sponsored by Nidar, no. Now I'm gonna watch How To Get Away With Murder and then go to bed.

Tomorrow, or today, Saturday, first some work from five and then it's a birthdayparty for one gal at work at Amundsen Bryggeri and I hope they are not gonna go to Blå, cause it's so far away. Maybe I'm not gonna show up, and I got the day off on Sunday, looove it.