weeiiirdo

STAFF PARTY

work, fun stuff, musicvickiiiComment
a9715d5d-e469-4221-badd-552b3470956e.jpg

Persfest! Først var gjengen på Oslo Gladiator, noe som var visst kjempegøy, men jeg har vært der før med en annen jobb, så jeg VET hvor det gøy det er. Men jeg lå hjemme og var litt dårlig etter dagens eplejuicestyrting. Etter festlighetene var over, dro alle hjem og fant på seg noe filler og vi møttes alle sammen på Le Benjamin på løkka, som ligger rett ved siden av Delicatessen.

bc1f2165-c62d-4eb0-8d99-d428e577c5ae.jpg
6b4558e7-529f-48b9-b266-7934d0ed99b1.jpg

Sykt sykt sykt sykt, helt insane god mat. Jeg var sååå stolt over meg selv som spiste krabbe. Jeg har liksom aldri vært noe fan av skalldyr, blåskjell kommer jeg aldri til å like, men skal lære meg selv til å like mer krabbe og reker, det er jo puuuurrrfekt for sommeren. Anyways, nå sporet jeg fryktelig av. Mye god vin, spesielt hvitvinen, den passet liksom til ALT. YESS, jeg fant ut hva vinen heter, "Santenay Sous la Roche 2014, René Lequin-Colin". Osten klarte jeg ikke å spise, jeg har aldri vært noe særlig ostemenneske. Jeg klarer ikke å spise en vanlig jarlsbergskive alene engang, det må være med skinke. Så, ja, oster kan jeg nok ikke klare å like.

f5032b34-1b0b-41d9-8ac5-78a1288bb077.jpg
4d7507a6-2986-43f3-bf00-7e3963e06b38.jpg
ff532db5-0ced-45b3-bedd-3a01f4f57704.jpg

Sjokoladefondant, oooohmylanta!! Den klarte jeg faktisk bare å spise en skje av, for magen min lager baluba hvis jeg spiser fondant. Har gjort det før og jeg orket ikke å sitte på do i 20-30 min. Haha, det er bare noe veldig rart som skjer i magen. Anyways, men den var jææææævlig god da. Jeg ble ganske mett av de to forrettene jeg da, men jeg klarte å smake på alt, utenom ostene!

Menyen vi hadde var:

Kongekrabbe med krabbekaker,

fenikkelsalat

*

Posjert smørflyndre,

pasta og kaviarsaus

*

Grillet entrecôte,

oksemarg og Epoisses

*

Franske modne oster

*

Sjokolademoelleux

med lakrisis

Btw, på lørdag hørte jeg denne sangen ble spilt på høytaleren på Homans og jeg måtte bare ha den på Spotify, den ligger der altså, men det er jo ikke ALLE som har Spotify, så da var det like så greit å bare vise dere via youtube. :)

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=EqxUBoKvLKA[/embed]

// STAFFPARTYYY! They're first at Oslo Gladiator and had a lot of fun, but I've been there before, so I didn't go. I was home and a bit hangover. A bit later we all went to Le Benjamin, it's just beside of Delicatessen.

The food was insanely good, can't describe it. I'm so proud of myself that I ate crab, I've never been into shellfish, I'm never gonna like mussels, ever, but I'm gonna try and eat more of crab and shrimp. So much good wine, especially the white one. It's called "Santenay Sous la Roche 2014, René Lequin-Colin". We got dessert and cheese, I didn't taste the cheese, cause I just don't like it. The chocolate fondant was soooo good, but I just had one bite and I was full. And my stomach is not so fond of cakes like that.

Btw, I heard this song on Saturday at Homans and I just had to have in my list on Spotify.