weeiiirdo

HELLO

family, fun stuffvickiii2 Comments
6b419901-9c4b-4761-9c67-7ad3a4396b13.jpg

Jeg slettet likesågodt alt jeg i går, tenkte jeg hadde en så fryktelig kjedelig blogg. Og det er jo helt sant. Pluss at jeg var så mektig lei av at jeg ikke fikk til det nye designet jeg kjøpte og må vente på svar fra de idiotene som jeg kjøpte det fra. For det jeg har nå er bare LITE, noe som betyr at jeg kan ikke gjøre så himla mye, så jeg kjøpte liksom "fullversjonen", men de ga meg jo ikke noe zip og bare en jævla API nøkkel, som jeg ikke vet hva jeg skal med.

Anyways, jeg spiste lunsj med fetteren min, Erik, på Homans og det var jo koselig, men servitøren vår forsvant ganske raskt etter vi hadde spist ferdig og vi så jo nesten ingen da vi skulle ha regningen. Det er så maks irriterende. Deretter dro jeg hjem til meg selv. Senere på kvelden kom Erik til meg på vors og det var bare oss to, vi prøvde å få tak i vår andre fetter, Øyvind, men han var på fest. Vi endte opp på Fru Burums, på Frogner. Mer Afterski bar skal du lete lenge etter, også på Frogner da. Jeg hadde mer engasjerende samtaler med de i dokøen enn de jeg satt med. Kom i prat med to trøndere, for de trodde jeg tok bilde av dem, da jeg prøvde å skrive en melding til Øyvind.

IKKE min drink, men det var faktisk en fyr som lignet litt på Harry Potter, for han hadde runde briller, men da han tok de av, så nei, han måtte ha de på. Anyways, denne fyren trodde faktisk at det var en gullfisk oppi drinken. DAAA var det påtide for ham å gå hjem, veit jeg. Fru Burums stengte 02, og ga liksom ingen beskjed om at de var stengt, så det var ganske pussig, men vi dro videre til Paddys og det var det en ganske søt bartender, så da veit jeg liksom hvor man skal gå neste gang. HEHEHE, neida. På Paddys fikk vi i hvertfall sitte til halv fire, og så måtte vi ut. Jeg ga komplimenter til tre jenter og det tror jeg de syntes var skikkelig greit. Først var det ei dame med sånne treningsbukser som gjør rumpa "større", men jeg sa hun hadde fin rumpe uansett. Andre dama var på do, eller sto i kø, og syntes hun luktet så godt, men fant ut at det var bare en lukt som hang igjen på toalettet, men håret hennes luktet godt da! Tredje dama sto utenfor, tror jeg sa hun var pen ut, men jeg husker egentlig ikke helt hvordan hun så ut. Jaja, mer til komplimenter til andre!

Erik og jeg fant en taxi og dro hjem til meg, så slapp han å ta nattbuss hjem til Bærum. Spilte litt xbox, før vi begge slokna. Våknet opp til SNØ! Neiiii! Vi så en del på Pewdiepie på Youtube før jeg sovnet igjen, men før det drakk jeg eplejuice på styrten, for jeg hadde drømt om at jeg hadde drukket eplejuice. 1 liter med eplejuice, aldri aldri aldri gjør det. Magen din får gjennomgå. Magen min fikk gjennomgå og jeg trodde jeg skulle sitte på do forever, men det gikk over. Da klokken ble rundt 4 så ble det tur med Tarzan og fulgte Erik litt på veien og så gikk jeg hjem.

Måtte ha litt mat i magen før persfesten, men det smakte INGENTING og jeg ga resten til Taarzan, noe som førte til at han kastet alt opp igjen, så han skal aldri få mer rester igjen. Nå skal jeg snart på persfest, vi skal spise på Le Benjamin på løkka, så det blir nok stas! Må bare finne en kjole da... og sko, jeg har ikke noe sko som går til denne snøen og jeg har i hvertfall ikke noe sko som går til kjolen, men shit au, lenge leve joggesko!

<3

// Yesterday I deleted the whole blog for some reason, but ye, whatever. I'd bought a design and they didn't give me any file to like update this blog, so I got so mad and just deleted everything, haha!

Anyways, I ate lunch with my cousin, Erik, at Homans, and it's so nice, but our waitress just disappeared for some reason after we're done eating and didn't find anyone to ask for our bill. After lunch, we went seperate ways and later that evening, Erik came back, to my place and we played some xbox and tried to get hold of our other cousin, Øyvind, but he's at a party.

We ended up at Fru Burums, at Frogner, wow. Have you ever been to an afterski bar? Well, if you like that, you should go there. Cause it's just the same crowd. I was texting Øyvind and then these two dudes from Trondheim asked if I took a picture of them. So we talked to them the half night.

That was not my drink, I don't do hard liquors, but there's one guy that looked like Harry Potter, cause he had round glasses on. He thought it was living goldfish in that drink. Say whaaat. When the bar closed, at 2am, he disappeared and we took a cab downtown to a bar called Paddys. I gave compliments to 3 girls and I think they liked it or I hope they liked it. There's 1 girl that had a nice butt, even though she wore tights. (Like GYM TIGHTS!) The other one was in line for the toilet, and I told her that her hair smelled good, but we found out that was only a perfume that was "hanging" in the air. Third one was outside and I think I said she was pretty. Anyways, COMPLIMENTS FOR THE PEOPLE.

We got kicked out, or we left at 3.30 am and took a cab back to my place, me and my cousin. Played a little xbox before we fell asleep and woke up to MOTHERFUCKIN' SNOW. We watched Pewdiepie on Youtube for hours, before I fell asleep again and dreamed about applejuice. NEVER EVER drink 1l of applejuice all in once. Your stomach will get supermad.

At 4pm Erik went home and I went for a walk with Tarzan. i was going to a staff party later that evening, so I had to eat something, so I ate eggs and sausages, but that tasted NOTHING! I gave it to Tarzan, but he threw it up, so great.

Staff party was at Le Benjamin at Grünerløkka, so that was fun! I didn't have any shoes that matched the dress, but I survived.