weeiiirdo

HAPPY DAY

everydayvickiii3 Comments

Etter vonde tanker om seg selv, så var det bare å klaske seg selv i hodet og komme seg ut. Så jeg tok med meg Tarzan på en lang tur, før vi dro til Anna, barndomsvenninne fra Bærum.

Anna og Tarzan! Vi spiste lasagne med salat og drakk øl + rødvin, åjada, det vakke måte på! PÅ EN TIRSDAG. Måtte skeie litt ut. Ellers så trodde vi at vi så den filmen som kom ut i 2016 som heter The Girl On The Train, men vi så den fra 2013 og den sugde. Så ikke se den. Vil du se en veldig fin film, men veldig trist, så kan Anna anbefale Manchester By Sea.

Tom tallerken, det var liksom føøør maten kom på bordet. Jeg glemte å ta bilde av maten, tenk deg det a! Neida haha, joda, jeg glemte faktisk, men det ekke så farlig si. Hadde det i hvert fall veldig koselig og det MÅ ikke bli 1 år til neste gang!

//

After awful thoughts about myself, I slapped myself in the head and get out of my apartment. I brought Tarzan with me on a long walk, before we went to Torshov to visit an old friend of mine.

Anna & Tarzan! We ate lasagna with salad and we drank beer and redwine. ON A TUESDAY! Cray cray! After dinner, we watched a movie we thought was a movie from 2016, but it's from 2013. It sucked. If you wanna see a beautiful movie, Anna recommends to watch Manchester By Sea.

Empty plate, it's was before the food was at the table. I forgot to take a picture of the food, wow, think of that!! It's such a nice visit though! Not gonna be a year to next time!