weeiiirdo

POOPY

everyday, tvshowsvickiiiComment

I dag tok jeg turen til gynekologen, har liksom hørt og lest om alt det med #sjekkdeg og tenkte at det kan faen meg skje med meg og, og det vil jeg jo helst ikke at det skal. Så jeg dro til Aleris på Frogner for å ta noen prøver, så om to uker får jeg vite om de har funnet noe eller ikke. Jeg håper at de ikke finner noe som helst. Jeg kan gjerne anbefale hun jeg gikk til, det var min første gang hos henne, Victoria, på Aleris. Hun var så grei og så gentle, hvis jeg kan skrive det. Hun var veldig forstående om alt jeg sa og det var så lett å prate med henne. Store minuset med Aleris er jo at de ikke tar KONTANTER? Hva i helvete? Så nå venter jeg på en faktura som kommer i posten. Dummeste!

Ellers andre GLAD NYHETER, jeg fant en herlig side her for litt sia, eller de begynte å følge meg på instagram og jeg falt helt for hva de solgte. T-SKJORTER MED TEKST PÅ. Ja, jeg er så easy. Siden heter Darlingxo, først så sjekket jeg ut om de sendte til Norge og det gjorde de ikke, så jeg spurte om de kunne gjøre det og det gjorde de så klart! Jeg fikk tre pakker hver for seg først, tror det var for å unngå å betale toll og så fikk jeg en pakke til slutt med resten av det jeg hadde bestilt. Supersmart! Jeg skulle kanskje ha gått for M, siden S er ganske så små og korte, men men, next time!

16105860_10158166699825374_6371652294853297883_n.jpeg

OG SÅ KOM DISSE I POSTEN, I LOOOOOVE THEM ALREADY! Du finner dem her. Nå skal jeg se siste episode av The Shooter, fy faen så spennende! Den finnes på Netflix! :)

//

I went to the gyno today, heard about all this stuff about #sjekkdeg and thought it can happened to me as well. I don't want any cancer downunder, naaah. So I went to Aleris at Frogner, a private clinic. Took some tests and about two weeks I get the results back. I really recommend the woman I went to, very understanding and had the same name as me! Haha! They don't take any sort of cash, so remember to take a creditcard with you! ;D

Other good news, I found an awesome site, or they started to follow me on Instagram. T-shirts with text on it, ye, I like these things! Their page is Darlingxo and they ship worldwide.

And theeeese slippers arrived today, yey! You'll find them at the link above. Now I'm gonna watch the final episode of The Shooter!