weeiiirdo

MERRY CHRISTMAS

everydayvickiiiComment
IMG_4118.jpg

Heiiii,

Ville bare stikke innom å skrive GOOOOD JUUUUL og håper dere får en fantastisk fin romjul og får alt dere ønsker dere, eller så kan dere kjøpe dere det sjæl etter nyttår. Jeg fikk en av to ting jeg ønsket meg mest, kaffemaskin OG strykejern. Jeg fikk det siste, så nå skal alle jobb-skjortene mine bli strøket og så kan jeg gni det opp i ansiktet til sjefen min, haha! Skal tilogmed stryke sokkene mine, bare for å stryke. Må ha et strykebrett også, men det skal vi visst finne i romjulen.

Har spist grøt, sovet, kost med Tarzan, vært på besøk hos Wolfgang og hans familie, spist pinnekjøtt, kaker og drukket vann. Jeg fikk æren av å kjøre mine foreldre hjem. Og nå sitter vi her. Her sitter jeg. Leker litt med Tarzan. Drikker brun julebrus og vurderer en film. Eller se Walking Dead eller Jack Taylor.

image1.jpg

Baderomsselfie. Viktig i disse tider.

//

Helloooo,

Just wanted to pop by and write MERRY CHRISTMAS and I hope you all get an awesome Christmas and get everything you ever wanted or you can just buy yourself everything after New Years. I got one of two things I really wanted, I got an iron!! I also wanted a coffeemachine, but I'll buy that soon. Now I can iron my shirts and shove it up to my boss' face, haha!

I have eaten porridge, slept and played with Tarzan. Even got to visit my brother and his family, eaten lamb ribs, cakes and been drinking water. I was the driver that evening, so I drove my parents home and now we are sitting here. Well I'm sitting here. Playing with Tarzan. Drinking soda and thinking of watching a movie or just The Walking Dead or Jack Taylor.

Bathroomselfie, very important...!