weeiiirdo

TINDER

everydayvickiiiComment
tinder.jpeg

Har du NOENGANG gått på date og hilst på feil fyr? Ja, det skjedde med meg da. Jeg har ikke ord på hvor kleint det var eller hvor flaut det også var. Stakkars fyr! Her på mandag skulle jeg på date med en fyr fra Tinder. Ja, Tinder. Uansett, vi skulle møtes på Oslo Camping, minigolf inne med bar og greier. Så jeg kom dit og hang litt utenfor og ventet på denne fyren. Plutselig ser jeg en fyr som ligna litt, men så ligna han ikke i det hele tatt, men jeg tenkte "faaaen, han er sikkert ikke lik bildene sine i det hele tatt, for hvem faen er det på tinder". Han kom ut igjen og jeg bare "HEI", ga han en klein klem og vi gikk inn i varmen. "Nå skal jeg knuse deg i minigolf" sa jeg. Etter bare 10 sekunder sa han "Oi, jeg må ta denne" og så forsvant han, i 10 minutter, deretter 15minutter og jeg sa til meg selv "Jeg gir ham 10 minutter til, og så går jeg."

Så kommer den fyren fra Tinder med det fine smilet inn og jeg bare "Hva faen? HAR JEG KLEMT EN FREMMED FYR?" Ja, jeg hadde visstnok klart å klemme en fyr som ikke ligna litt engang. NESTE GANG, jeg lover å ta med briller, men tror ikke det blir noe mer Tinder dates på meg asså, for jeg skal møte denne fine fyren igjen på torsdag etter jobb! Nå skal jeg se siste rest av siste episode av Black Mirror og så lurer jeg på hva jeg skal se etter det, mer Westworld kanskje?

Slenger med et søtt bilde av Tarzi.