travel blog

Blog

SAN DIEGO DAY 10

Processed with VSCO with c5 preset
Processed with VSCO with c5 preset

Lørdag ble det til at vi dro til San Diego, først på shopping og deretter ned til sentrum. Vi snuste litt rundt i butikkene i sentrum også, var innom en Coyote Ugly bar, hvor de serverte meg en burger som var RÅ inni, spiste den ikke opp for å si det slik og jeg klagde ikke heller, for servitøren hatet meg fra det første øyeblikket jeg satte meg ned, så da var liksom ikke noe vits.

Det var absolutt en veldig fin by, det lille vi så, eller den gaten vi så, haha. Om jeg kommer tilbake, så vil jeg gjerne bo der også, bare for å utforske mer og så vil jeg utforske SF mer. LA er så som så, ikke mye å skryte av, fått meg to ny favorittbyer. LA you suck :D

Processed with VSCO with c7 preset
Processed with VSCO with c7 preset
Processed with VSCO with c5 preset
Processed with VSCO with c5 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

Resten av ferien var vi faktisk så fyllesjuke at vi ikke klarte å gjøre noe annet enn å ligge på sofaen og se på Friends. Klarte å karve oss ned på butikken, men det var faen meg veldig vanskelig, tror ikke jeg har vært sååå dårlig på lenge. HELDIGVIS for Nico, så kastet jeg ikke opp, da hadde det vært full baluba.

vacationvickiiiComment