travel blog

Blog

SF TO LA DAY 8 & 9

TOOORSDAG, da var det tid for å reise tilbake til LA, vi skulle kanskje hatt en ekstra dag i SF, men det tenkte jo ikke jeg på. Da kjørte vi heldigvis den "korte" veien tilbake, bare motorvei hele veien, og jeg ble ikke stoppet av politi én eneste gang, HURRA. Jeg tror jeg kjørte for fort noen ganger. MEN JEG VET DA IKKE HVA MILES PER HOUR er, eller hva miles i km er. Så jeg peiste på.

IMG_4125.jpg
IMG_4126.jpg
IMG_4127.jpg
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

Måtte ha en liten pause på en bensinstasjon og denne lille nydelige bilen kom innom. Spurte om jeg kunne ta bilde av den og det fikk jeg.

Processed with VSCO with c6 preset
Processed with VSCO with c6 preset
Processed with VSCO with c5 preset
Processed with VSCO with c5 preset
Processed with VSCO with c5 preset
Processed with VSCO with c5 preset

Vi bodde hos en annen en i LA, ikke så langt bort i hutteheita, men likevel langt bort. Alt er langt bort i LA, det finnes ikke noe som er kort avstand, med mindre du er virkelig i sentrumsentrum. Denne fyren bodde i et leilighetskompleks som hadde poooool, men det var for kaldt å bade, vannet var kaldt, men det var faktisk varmt i luften. Vi kom hjem ganske så seint.

Fredag ble det til at vi solte oss litt før vi stakk på butikken, men så kan jeg ikke huske så mer av den dagen.

Processed with VSCO with c5 preset
Processed with VSCO with c5 preset
Processed with VSCO with c5 preset
Processed with VSCO with c5 preset
vacationvickiiiComment