weeiiirdo

MALIBU DAY 5

vacationvickiiiComment

TIIIRSDAG, bursdagen min, 31 år ble jeg da, ugh ugh. Bursdagen min besto av kjøring, 80% av tida.

Det var også den dagen vi skulle kjøre til San Francisco, men først stoppet vi innom Malibu. Hadde jo hørt at det skulle værra så fint si. Vi var egentlig bare på Pier'n, der var det en sykt dyr butikk og en restaurant, som var så og si grei, haha. Veldig koselig og fin, men maten var helt grei.

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c6 preset
Processed with VSCO with c6 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

Etter at vi hadde brukt tid deer, dro vi videre mot San Francisco. Vi stoppet litt på veien, måtte jo ha snacks og bensin. Vi fant et bruktmarked i pokkerivold. Der fikk jeg kjøpt to LP-plater, en som jeg ikke kan bruke, fordi den ser ut som en CD, bare i LP versjon.

Det var én fyr, amerikansk fyr, på Facebook som sa vi måtte ta turen innom Big Sur, for det var sååååå fint. Så vi tok den veien. LENGSTE VEIEN NOENSINNE. Aldri om jeg skal kjøre den veien igjen. Det var som å kjøre langs en kyst, så det var jo ikke ALL VERDEN. Og veiene, det var som å kjøre de små veiene på vestlandet, som er tilpasset for én bil. Der kjørte de faen meg i nesten 70-80 mens jeg så ingenting i mørket og holdt meg til 40-50, haha. Det LILLE jeg fikk se av Big Sur, var solnedgangen, og den var så rask at etter 3 min, så var solen borte. Så 4 timer i mørket på smale veier, langs kysten, not my thing. Fikk jo ikke tatt noen bilder der, men det ekke så farlig, har du kjørt langs kysten, så harru sett det meste, klipper, hav og solnedgang.

Vi kom omsider til San Francisco, og det var klokken rundt 1 på natta. Hadde vel reist i ca 10 timer eller mer. Og jeg sov som en stein. Fyren som vi bodde hos, var veldig grei, litt sånn over-hyggelig, men absolutt grei!