LOS ANGELES DAY 4

MAANDAG,

Jeg er ganske sikker på at vi tok turen til Hollywood Blvrd. Den gata med alle de stjernene på, det var den dagen vi ble sugd inn i den helvetes Scientology greia. MEN først ville Nicoline se Charmed huset, så vi kjørte til Carroll Avenue og fikk tatt bilder av masse hus.

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

Det var en mann som sto ute på terrassen sin og fikset på Halloween-greiene sine, så jeg spurte ham om jeg kunne ta bilde av huset hans og han sa ja. Deretter inviterte han oss inn for å se på huset hans innvendig og vi sa ja, haha.

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

Han hadde det sååå koselig hjemme hos seg.

Etter det, dro vi til Blvrd og snuste litt i butikker før vi spiste digg mat på en restaurant, 33 Taps,

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

 Yumyumyummmyyy! Etter at vi hadde spist oss tjukke og gode, haha, så spaserte vi litt til, helt til jeg bare "åh, dette ser spennende ut, fontene med en skulptur inne i en bygning." Lite visste jeg at det var oppfinneren til Scientology. Det var en gratis tour, så vi ble med, gud bedre, det var bare hjernevasking hele veien. Selv de som jobbet der, hadde blitt hjernevasket til og med. Stakkars. Vi kom oss ut av det museumet. Tror vi brukte en time på det der tøvet.

Vi var også innom Ameoba, største musikksjappa jeg har vært i, noensinne.

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

Senere på kvelden kom det masse mennesker med kostymer, for det var jo Halloween. Noen opptrådde på gaten og noen tok bilder av andre. Egentlig bare masse kaos og det ble sykt kaldt til slutt. Da vi prøvde å komme oss til parkeringshuset ble vi stoppet av en mann som ga oss noe flyer om Scientology og at vi måtte se filmen, de viste gratis. MEN VI HADDE JO ALLEREDE SETT DEN. Vi prøvde å si at vi ikke hadde tid, at vi var slitne og etc, men neida, ga seg ikke de. Etter vi så filmen, fikk vi spørsmål om vi ville forandre på noe, og vi svarte blankt nei. Jeg så at hun dama ble såå irritert fordi hun ikke fikk oss registrert eller hva faen de driver på med, men vi gikk til slutt. BYEBYEBYE.

Somlet oss til parkeringen og satt oss i bilen og kjørte heiiimatt.

vacationvickiiiComment