weeiiirdo

LOS ANGELES DAY 1 & 2

vacationvickiiiComment

Det å skrive om en ferie er skikkelig vanskelig, i hvert fall for meg, som ikke husker store deler av den. Jeg husker noe, men hvis Nico forteller meg noe, da husker jeg det, men jeg husker det ikke av meg selv. Jeg husker ikke hvilke dager vi har gjort hva, men jeg husker noe, så BARE WITH ME.

28.oktober dro Nico og jeg tidlig avgårde til Gardermoen med buss. Jeg var oppe hele natten, mens Nico sov noen timer. Turen til var hektisk, vi måte bytte fly i Brussel, deretter bytte fly i Toronto og så fly videre til Los Angeles. Folk var så treige med å komme seg av flyet, og de var treige med å gå og jeg vettu, jeg stressa som en gal. MÅ REKKE FLYET! Vi rakk det vi.

Kom frem rundt 5 tror jeg det var, på ettermiddagen. Vi hadde reservert bil og jeg trodde vi var så heldig at vi skulle få en slik konebil, sånn bitteliten med fire dører, neida, vi fikk en jævla SUV. Jeg var ikke vant med å kjøre SUV, så det endte jo nesten med kræsj her og der, jaja. Vi lever den dag i dag.

Så ja, vi kom oss på veien og vi bodde selvsagt langt borti hutteheita. The Hills. I skauen vel og merke. Det ble jo fortere mørkt enn jeg kunne si mørkt og det fantes ikke lyktestolper oppi skauen, så det var BEKMØRKT da vi skulle finne frem og veibeskrivelsen var bare forvirrende, men til slutt fant vi frem. Jeg var stressa og sur, som vanlig. Hahaha!

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

To bilder fra bakgården, vakke såååå varmt at man kunne bade og jeg hadde dessuten ingenting å bade i.

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

En limo i hutteheita, hva faen gjorde den der? Haha! Ja, der er bilen vår igjen, på enden der booorte.

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

I denne blikkboksen kjørte vi. Med automat sii! Og parkeringene mine, vel de, var ikke akkurat på streken for å si det slik.

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

I dette huset bodde vi, med noen andre som ikke var så pratsomme av seg gitt, men de hadde en svart katt. Den var søt. Vi bodde rett inn til høyre, vinduet der.

Vi ordnet bosted via Airbnb, les mer HER.

***

Vi var i Los Angeles fra 28. til 1.nov, som sagt første dagen vi kom, så var det rett i seng, men lørdagen dro vi til Santa Monica Beach, hvis jeg ikke tar helt feiiil. Det var liksom ikke sånn ÅH GUD BEDRE SÅ VARMT, men det var norsk sommer med vind. Vi gikk litt rundt i butikker først og var litt sultne, så vi dro på jakt etter frokost. Etter mye gåing, fant vi en liten kafé med navn Jinky's og der hadde de PANNEKAKER. Jeg trodde det var sånne små lapper, så jeg tok selvfølgelig tre stykker. Lite visste jeg at de var gigantiske og feite.

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

Etter frokost/lunsj, dro vi tilbake til Santa Monica Pier for å teste ut dette lykkehjulet som jeg kaller det, jeg veit jo at det ikke heter det! Det startet greit, men så begynte vognen å vugge, VUGGE. Da fikk Nico helt hetta og klamret seg fast, ikke nok med det, vognen stoppet helt på toppen, så du kunne se aaaalt, vel nesten aaaalt, pluss den jævla vuggingen. Det gikk greit, vi døde ikke, men jeg klarte heldigvis å roe meg ned.

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

Etter en "skrekk"opplevelse, dro vi ut på selve pier'n, utforske litt si og siden vi hadde gått i evigheter, så fant vi en restaurant, Marisol, hvor vi spilte kort. Nico hadde glemt passet hjemme, så hun viste frem bankkortet, noe som er fryktelig rart at de ikke godtar, det er jo faen meg bilde, bursdag og hele sulamitten på det. Servitøren fortalte oss at han hadde en norsk kone og hun hadde med seg pass overalt. (Jeg vet ikke hvorfor i all verden han fortalte oss det.) Så da sa Nico at hun heller ville ha vann, hahah, så tror han ble litt furt over at hun ville ha vann og ikke noe annet, men han ga henne en øl til slutt. Ah, for en idiot.

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset

Klokken nærmet seg seks, vi hadde parkert litt bortenfor pier'n, og de stengte seks, så da var det bare å tusle tilbake til parkeringen og kjøre et eller annet sted jeg ikke husker. Sikkert ikke noe så fryktelig spennende! ^^

Processed with VSCO with c8 preset
Processed with VSCO with c8 preset