weeiiirdo

CALIFORNIA HERE WE COME

vacationvickiiiComment
large.jpg

Nååå nærmer det seg, herreguuuud, jeg gleder meg. Vi reiser til Gardermoen i natt med flybussen, siden flytoget ikke går så seint på natta. Første stopp: Brussel. Andre stopp: Toronto. Siste stopp:

LOS ANGELES

Jeg skal sååå til Laguna Beach, haha, DET er et must. (Bare fordi jeg var blodfan av The OC og Laguna Beach) ;D

SAN FRANSISCO

Jeg vil også en tur til

SAN DIEGO,

men veit ikke om jeg orker, for jeg må jo kjøre heeele tia haha, så får sjå!

// ALLE bilder fra weheartit :)

Har tatt/lånt selfiestangen til mamma, som hun aldri bruker, så da lar jeg kameraet mitt være hjemme og filmer heller med telefonen.  Jeg skal bli skikkelig turist, si! Jeg skal også ha med meg polaroid kameraet mitt, sånn at jeg har noe å henge på kjøleskapet når jeg kommer hjem :)

Har du noen tips til på hva annet jeg kan ta med? Jeg har laget en liten liste, men jeg er litt i tvil om jeg har tatt med alt eller glemt noe, haha. Så litt innspill fra andre, hjelper en hel masse!! :)

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=NEpqlgAlvA8[/embed]