weeiiirdo

LOL

gaming, everyday, tvshowsvickiiiComment
img_2849.jpg

Her jeg da, glaner fortsatt på Luke Cage, jeg liker serien, MEN det går litt tregt i serien. Handlingen er litt treig, episode 10 og jeg er liksom ferdig, men det er 3 episoder igjen og jeg bare "åååneiiiii". Kjøpt meg for mange spill til xboxen igjen, sånn går det når man får lønning og man bare vil ha to-fire-fem spill.... Kjøpte meg Forza Horizon 3, Song of the Deep (Ikke kjøp dette..), Monochroma (Njaa, helt greit..), Three Fourths Home (Veldig rar handling, men absolutt et bra spill.), Worms og Payday 2.

Jeg har fortsatt ingen varme i radiatoren min i leiligheten, den bare forsvant, som den alltid gjør, HVERT år. Så kommer den tilbake i november eller desember. Såå irriterende, heldigvis har jeg en kompis som bor i samme bygget som jeg skriver til i ny og ne, sånn at vi kan oppdatere hverandre på hva som skjer i dette sameiet, haha. Jeg har fortsatt ikke klart å selge tvbenken eller den svarte hylledriten fra Ikea, men skal nok prøve igjen.

Jeg har endelig kommet meg ut av den dumme boblen, der jeg trodde jeg likte ting fra 60-70tallet, og alt bare kræsjet i leiligheten. Så, nå skal det ut og inn med IKEA, haha. Har fortsatt ikke malt noe særlig her da, men pappa og jeg skal starte snart, skal starte i oktober, nei, nå er vi jaggu i oktober dere, jaja.

Snart reiser jeg til USA og har nettopp fått vite at det er klovner overalt som truer og knivstikker folk for morroskyld der borte, sånn seriøst. Faen heller, jeg skal faen meg ikke ha en klovn oppå bilen min. Eller leiebilen min. Fuck that. Jeg skal heller ikke hjem i en kiste heller, så håper jeg unngår klovner.

It don't matter if you're black or white.

Tarzan bryr seg i hvert fall ikke.