weeiiirdo

FREE HUGS

family, everydayvickiiiComment
img_2654.jpg

På mandag var jeg barnevakt for min yngste niese og jeg er ikke den mest barnevennlige personen jeg veit om, men folk tror at jeg er det. Når jeg får ansvar for en kid, så har jeg NULL peiling på hvordan man gjør det. Hun begynte å grine, sånn skikkelig, sånn "hva faen gjør jeg nå? hvorfor vil du ikke slutte å grine? hva vil du? hva kan jeg gjøre for deg?" Ingenting hjalp, jeg ga henne mat, skiftet bleie, ga henne vann, nei. Til slutt la jeg henne bare ned i sengen sin og da stoppet det. Jeg tenkte faktisk at jeg var en skikkelig ubrukelig tante. Tok henne opp igjen, prøvde mer mat, men begynte å grine igjen, så da bar det rett til sengen igjen.

ANYWHOOO, nå er det onsdag og jeg så en fyr i Karl Johan med en plakat, der det sto FREE HUGS. Jeg klarte ikke å dy meg, så jeg klemte ham. Å klemme ordentlig, er skikkelig digg, men sånn klemme fort med venner, nei, det ekke noe for meg. Jeg ga ham tipsen min også, for jeg tror han trengte det mer enn meg. <3

Nå skal jeg se ferdig 10 Cloverfield Lane og så kanskje ta ned alle disse posene med klær ned i boden, så slipper de å ligge her og se dumme ut. Har planer om å gi det til UFF. Og jeg har en del bøker jeg skal gi til Fretex. PLUSS må selge en kommode eller hva faen det er. Haha, den tar så mye plass. JAJA, skal nemlig pusse opp leiligheten i oktober, så da vil jeg bli kvitt en hel del.