weeiiirdo

PISCOTEKET

everydayvickiiiComment
img_2635.jpg

Det er liksom alltid noe som skal skje når jeg først er ute, eller på vei hjem. Jeg dro på Piscoteket på fredag, etter å ha vært på jobb og luftet Tarzan, som ligger rett ovenfor Tilt, møtte noen kompiser og satt der til det nesten stengte.Anyways, jeg måtte så inderlig på do, så jeg gikk ned en trapp og inn en dør, møtte en fyr på dametoalett, noe som er helt greit, de skal da få tisse hvor enn de vil, det er jo samme do liksom. Bortsett fra pissoar da, men det var visstnok tett, så ingen brukte det. Jeg sa hei på dansk vel og merke og han snøvlet frem et eller annet jeg ikke husker. Han stakk og jeg gikk inn på den første ledige båsen og ante ingen fare. Tisset i fred og harmoni. Da jeg skulle reise meg, for å ta på buksen vel og merke, så merker jeg at jeg er liksom våt på HELE rumpa. ÆSJ. Asså, han hadde tisset på dosete og nede på gulvet. Så husket jeg at det var han som var så drita, han som hadde veltet en stol og et bord, men neida, ikke blitt kastet ut, neida, bare drukket mer. At det går an. HIV sånne folk ut da. Jeg tørket ræven min for piss og ble så jævlig irritert, han kunne da ha sittet ned på dosete og vært en mann. Det er jo INGEN som ser om du sitter eller står inne på en do. Hvis man skulle være redd for det. Jeg tørket hele dosetet med papir, så neste jente ikke fikk den samme opplevelsen jeg fikk. Da hadde jeg fått sååå dårlig samvittighet.

Neste gang gutter, når dere er så pissatrengt og så jævla drita, enten sett dere ned på dosetet og tiss, eller stikk til helvete hjem med dere. :)

Ellers var det en ganske fin kveld altså! Luftet de nye skoene mine og jakka mi, følte meg sååååå kewl liksom.