weeiiirdo

GOOD SAMARITAN

everydayvickiiiComment
IMG_2572.jpg

I går var jeg ute på en snurr med kollegaene mine, vi hadde staff party på Skyggesiden, en bar rett ved jobben. Det var sååå sinnsykt gøyt og det endte med at vi ikke fikk mer å drikke, men det var like greit, for vi hadde nok fått mer enn nok! Jeg fikk i meg fire hot shots, to fersken shots, en tequila shot og x antall øl. Det var et stort under at jeg ikke var mer klein i dag morges. Har jeg blitt ung igjen? Eller var det fordi jeg ga jakken min bort i natt? Hvem veit!?

Blitt sånn snapchat-kjerring jeg og.

Ja, for jeg har lært meg selv at jeg ikke skal ta taxi hjem mer, spare penger, så jeg skulle egentlig ta nattbussen, men da måtte jeg ha ventet i tretti minutter og det gadd jeg ikke. Så jeg gikk oppover mot St.Hanshaugen og i det jeg skal gå over veien fra Kaffebrenneriet og over til Deli, så stopper det en fyr foran meg, UTEN klær på overkroppen. Bare en shorts, sokker og sko. Stakkars gutt! Jeg fikk så vondt av ham at jeg ga den stygge skinnjakka mi til han, som egentlig var fire størrelser for liten, men han fikk den på seg, takket og spaserte videre. Endelig ble jeg liksom kvitt den jakka, nå har jeg en unnskyldning til å finne den perfekte skinnjakken. Jaja, pay it forward right? :)

Jeg våknet opp med en bitteliten hodepine og en veldig kjedelig smak i munnen, fikk på meg shorts og kom meg avgårde på butikken for å kjøpe snop, sjokolade, brus og chips. Beste kuren mot kleinhet, men kleinheten vakke så ille i dag, som den ellers har vært. Har sittet litt på balkongen i dag, siden det var SOOOOOL og prøvd å skrive denne helvetes oppgaven. Det endte med at jeg skrev nesten kopi av en oppgave jeg fant på nett, jeg har slitt nok med denne dritten, og jobbet dritten av meg den siste uken, så det var liksom CAREBEAR modus.

img_2575
img_2575

Jeg spilte også XBOX til klokken var 7 om morningen. Herregud. Jaja!