weeiiirdo

MY BONES

everydayvickiiiComment
img_2554.jpg

Du veit når du har sånne fråtse dager, at du mååå bare fråtse litt sjokolade eller noe annet godt. Jeg har hatt det i en måned og kvisene har jo kommet ut av skapet og sagt hei med stor H. Jeg har hverken hatt mensen eller noe annet, bare sykt hekta på sjokolade, jeg klarer faen meg ikke å gå en dag uten tror jeg.

Denne helgen har vært helt insane på jobb. På fredagen var det kulturnatt, noe som innebar masse folk i byen, det var sikkert kos for dem det, ikke fullt så kos for meg med ni timer med løping. Pluss at sjefen ville slå rekorden på salg, men det gjorde vi ikke og var oppe til midnatt. Nattbuss hjem.

De to bildene øverst er fra Ullern, besøkte Kristoffer på torsdagen og spiste pizza, pluss så film. The Term Life & Money Monters, ikke de beste filmene jeg har sett, heeelt greie.

Lørdagen var enda verre. Bråvåknet halv ett og jeg begynte jo på jobb ett, så det var å bare hive på seg klær, hive Tarzan ut for å tisse, for å så hive meg selv på en trikk. Lite visste jeg at hele kukete Oslo skulle se de som løp maraton. Så det var jo tjukt med folk. Og de hadde jo sperret av Karl Johan, men lagt en trang overgang og det var selvfølgelig KØ i den ene enden jeg sto i. Så jeg stresset meg over og nedover på mot jobb, ENDA en avsperring, men heldigvis en liten åpen luke ved rundkjøringen ved Christiania Torv. Det begynte sakte, men så bare BÆÆÆÆM, så kom alle på én og samme gang, og noen var faktisk så dristige*, at de bare satte seg ned ved siden av noen og ventet på at de skulle gå. Sånn seriøst. Folk sto liksom klint oppi et bord som skulle betale for seg. Mennesker, jeg blir rett og slett flau jeg, skikkelig flau over mennesker. Medmennesker. De er jo så himla redde for å ikke få et bord i solen. Heldigvis slokna det rundt åtte-ni, og var vel ferdig rundt elleve. DET var digg det. Da rakk jeg både trikken hjem og Bunnpris'n. Jeg hadde jo klart meg uten sjokolade i en hel dag, bortsett fra de tre sjokoladebitene jeg fant i baren da. Så jeg unnet meg FIRE donuts med sjokolade. Jada. Erre lørrda, så erre lørda! Fikk en hel haug med tips óg, så da feiret jeg med det.

Jeg har endelig nådd målet mitt, 20k i tips. Nå har jeg et nytt mål. 30k. Jeg har bare 9k igjen å gå da, men jeg har troa! Haha! Som om penger er alt. JA! I hvertfall når man skal på ferie om førti dager! Og det kommer så mye bra spill denne høsten, så må jo bare spare spare spare.

I natt hadde jeg faktisk tenkt å gjøre denne jævla oppgaven jeg har til mandag, men jeg vil gjerne sove litt først. Så jeg tror jeg skal sove litt og håpe at jeg våkner før tolv, sånn at jeg kan nyte litt sol og lekser samtidig, før jeg må på jobb igjen klokka fire. Mandag har jeg fri og da skal jeg bare slække som fæææn. <3

Håper dere har hatt en kjempeJOVIAL helg!

*Frekke som faen.