weeiiirdo

DEAR WEDNESDAY

work, everyday, tvshowsvickiiiComment
IMG_7934.jpg

Endelig fikk jeg tatt det steget og skaffet meg Lightroom. Skulle kanskje ha prøvd trial først, men orket bare ikke. Så jeg bare kjøpte det. Jeg syntes VSCO er kjempegreit, men det er jævlig slitsomt å få alle bildene fra macen og over på mobilen og så redigere de på mobilen og deretter over til macen, ja. Skjønner?

Har jobbet en del i det siste og i går nådde vi nesten 300.000 kr! :)  Jeg derimot, nærmer meg snart 20k kroner i tips, bare 3k igjen nå! Det var så kaotisk og da jeg startet på jobb var de fleste ganske så sure, de ansatte altså. Haha, så jævlig komisk. Og det ble litt drama, da jeg sa i fra om det. Jeg sa også i fra til en kollega at jeg ikke syntes det var greit å bli klenget på, og da fikk jeg bare "Hva? Jeg tror du tenker for mye oppe i hodet ditt, det er absolutt ikke sant!" Eh, okay. Jeg veit hva klengete er, din hybelkanin.

Ellers går jeg også på skole, hver torsdag, noe som ikke er sååå givende, men jeg må jo fullføre. (Helsefagarbeider.) Klassen skrev jo et brev til læreren vår før sommeren, og læreren svarte tilbake, men det har jo absolutt ikke blitt noe bedre. Og nå påstår jo halve klassen at de ikke var med på å skrive brevet. Og det er fortsatt en hel haug jeg ikke liker, så jeg unngår dem. Jeg lærer jo fortsatt ingenting av å være der i timene, vi går jo ikke i gjennom om hvordan vi skal skrive en oppgave. Vi veit bare at det skal inkludere "problem", "tiltak" og "begrunnelse". Jeg spurte faktisk om hun hadde en slags "oppskrift" på hvordan vi skulle skrive det, men det fikk jeg ikke noe svar på. Bare "dere må kunne skrive om hva problemet er, finne tiltak, og begrunne hvorfor dere gjør det." Og det gjorde jeg jo, men så skrev hun til meg at jeg måtte ha flere begrunnelser. LÆR MEG DET DA, DITT JÆVLA KVINNEMENNESKE. Assa, eldre damer som har jobbet i helsevesenet i hundre år, de er de verste. Tror de kan fuckings alt. NEI, DERE KAN IKKE ALT. Dere er faen meg ikke utlærte før dere går ut i pensjon. Så, gå ut i pensjon!

Tarzan har vært på ferie på landet siden søndag, jeg har ingen idé om når han kommer til byen igjen. Siden det har vært så fint vær denne uken, så tenkte mamma at han kunne få bo litt i Bærum, siden de har hage der, som han kan løpe i og kose seg. Så han har nok storkost seg der. Fått skiver med leverpostei, SKIVER. Han kommer vel hjem igjen, rund som en julegris. Haha!

Siste oppdateringen, begynt å se litt av Narcos sesong 2, men kan ikke se alt på én gang, må spare litt! Og Outcast. Outcast er faen meg bra. Jeg liker'e.

Processed with VSCOcam with acg preset
Processed with VSCOcam with acg preset

Slenger med et bilde av naboens bil. Ikke min nabo i byen, men nabo på landet. Eller kanskje det ikke var naboens, men besøk til naboen. Jaja, anyways, boble!

Nå er klokka 03.27, og jeg skal opp om noen timer, så da erre bare å hoppe i loppekassen. God natt!