weeiiirdo

PEEKABOO

everydayvickiiiComment
img_2437.jpg

For en helg. Kaos. Stress. Sliten. Beina er stive.

Endelig mandag og endelig stille. Ikke mye å gjøre. Fikk roet meg litt ned. Jeg tenkte på det i går, at hvis jeg presser meg mer nå, så kommer jeg til å møte en uhyggelig vegg og akkurat dét har jeg ikke tid til akkurat nå. I går satt jeg barnevakt for minsten, Aurora. Fra 0800 til 11.30 sånn ca. Først fulgte jeg Amanda til barnehagen og deretter passet jeg på Aurora, som var syk stakkaren, 10mnd og urinveisinfeksjon og feber, auauau. Det var egentlig slik at jeg så på Narcos sesong to, episode en. Hun sov som en stein, tilogmed da det bråkte noe sånn sinnsykt utenfor, så våknet hun ikke engang. Broren min har ødelagt kneet sitt, så derfor trengte han litt hjelp i heimen.

Ble satt på hold og jeg hadde håpet på å få fri, men det gjorde jeg ei. Begynte 1600, men jeg forsov meg, fordi jeg var så hiiiiimla trøtt etter barnevakt ^^Ekke vant med å stå opp sååå tidlig jeg, klokka 0715. Og jeg trenger nye joggesko, og de må jaggu meg ha masse god dempere. Jeg har Nike Air et eller annet, men de er helt jævlige blitt, asså, ubehagelige å gå med. Disse har jeg også:

img_2462.jpg
img_2462.jpg

OG HEEEELT TIL SLUTT, har nettopp kjøpt to tegninger, fra Milla. Har fått lønn nå, så da måtte jeg jo slå til! :) Og jeg har har fri imorra, tirdag. DIGG DIGG DIGG!