weeiiirdo

THE SMELL OF AUTUMN

q&avickiiiComment
AKUW4867.jpg

Er det to ord på nynorsk jeg elsker, så må det være kjærleik og haust. Så koselige ord skal man lete lenge etter!

Processed with VSCOcam with q5 preset
Processed with VSCOcam with q5 preset

Beskriv din høst i fem ord: Varm sjokolade, peis (nå har ikke jeg peis da, men jeg skulle ønske!), forskjellige farger på bladene, kan endelig gå med LUE og svæææære gensere. Det er digg. (Det var egentlig bare tre ord, men jeg klarte ikke det..)

Hva er din favoritt antrekk for høsten: Jeg solgte jo selvfølgelig Dr.Martens skoene mine i 2014 tror jeg det var, fordi de gnagde sånn på hælen.. MEN jeg har noe andre "små" boots som jeg liker å bruke på høsten. Også en slik en fæl blomstrete kjole med strømpebukse under såklart, drar strømpebuksen så langt opp jeg klarer, for da fryser jeg ikke så lett. Lue og skjerf er viktig, i hvertfall for meg, jeg som fryser bare jeg ser noen går i t-skjorte i 10 varme grader. Og saueskinnsjakka miii, som jeg fant på Ebay tror jeg det var, eller Etsy.

IMG_8391
IMG_8391

Hvilke blogger gir deg inspirasjon: Det er ingen bloggere som gir meg inspo, men det er noen jeg liker å lese og holde meg oppdatert på. Jeg prøver fortsatt å finne ut hva jeg liker og ikke liker, men nå liker jeg absolutt alt, omtrent. Og det kræsjer så voldsomt. 30 og veit ikke hva jeg liker, AKK.

Hvordan forbereder du deg til vinteren: Jeg forbereder meg aldri, vinteren kommer når den kommer. Jeg kjøper sommerklær på vinteren og vinterklær kjøper jeg for så vidt aldri. Jeg har det jeg har og det er det. Jeg har fortalt til meg selv at nå er det nok med shopping, får heller kjøpe litt i statene når jeg skal dit, men aldri kjøpe noe på måfå.

IMG_8438
IMG_8438

Beste musikken for regnfulle dager: Det er så mangt, men jeg kan jo nevne noen sanger og slenge med ei slik ei liste fra Spåttifai. DENNE spilles ofte, hele året rundt.

Skrillex ft. Tennyson - Stranger Highasakite - My Name Is Liar The Temper Trap - Lost The xx - Angels RY X - Berlin Tula - Wicked Game Susanne Sundfør - Delirious XYLØ - Between The Devil And The Deep Sea Nick Cave & Warren Ellis - All Gold In California The Neighbourhood - Sweater Weather Nada Surf - Always Love Moddi - House By The Sea Låpsley - Station

Hva er det beste med høsten: At man kan gå med lue uten å bli skikkelig svett og få svettekviser i panna. Jeg prøvde å gå med lue i sommer, det klødde som faen. At man kan gå med skjerf rundt halsen uten å være syk. Neida, men det beste er, som jeg veit om, er at bladene skifter farge og faller ned liksom, det er litt fint. LITT fint. FINT. Men igjen, da er det jo ingen trær å stå under når det regner, for da er jo bladene på bakken og man blir våt. AKK, hvilket hardt liv.

Processed with VSCOcam with acg preset
Processed with VSCOcam with acg preset

Hva er det verste med høsten: At det regner en del og det blir kaldt. At jeg blir bare mer og mer isolert inne i leiligheten for jeg orker ikke å gå ut i "kulden".

Hva ser du aller mest frem til i høst: Det er 58 dager til Nico og jeg drar til USA, er det høst i slutten av oktober? Det er i hvert fall det jeg ser frem til!

Processed with VSCO with s3 preset
Processed with VSCO with s3 preset

Liste fra Milla (: