CAPPUCCINO

img_2417.jpg

Her sitter jeg da, på den knøttlille balkongen min (planten er selvsagt fake, men har ekte planter inne altså) og lærer meg selv til å drikke kaffe, men jeg har kjøpt cappuccino i pose, jada, kunne liksom ikke gå rett på vanlig kaffe, selv om det smaker det samme, syntes nå jeg. Det er liksom mitt personlige mål fremover. En kopp (kan ikke drikke flere, da får jeg rennaræv, og det er ikke så himla gøy) hver "morgen", nå  er det vel formiddag, snart ettermiddag. Jeg kan ikke skjønne, jeg satte på alarmklokken 10, 10.30 og 11.30, men har ikke hørt noen av dem. Bråvåknet 13.30, og skulle egentlig på jobb, men ga vakten min til Nico, jeg har flere planer på lur. Jeg må nemlig ned i boden og putte alt skrot i poser, ALT skal vekk. Klær, sko, dingsebomser, bortbortbort. Det tar opp for mye av plassen der nede.

everydayvickiiiComment