weeiiirdo

NODEE

everydayvickiiiComment
img_2420.jpg

Kristin, Nina, Ida og jeg hadde bestilt bord, eller en av oss hadde gjort det, ikke alle fire vel og merke. Da vi ankom stedet sa Kristin navnet sitt og den søte dama i skranken sa vi måtte vente litt. Deretter snakket damene seg i mellom og vi sto der vi, i "kø" for å komme inn på restaurant. Vi ble ikke henvist til baren eller hva enn de hadde der inne. Vi sto der ikke lenge altså, men det var så ubehagelig. Føltes som vi sto der og sperra av hele greia. Jaja, etter ca 10 min eller noe sånt, så fikk vi endelig bord, for de som hadde bordet vårt, skulle flytte seg inn.. Så det var det vi ventet på? Okei. Rett under en varmelampe, heldig for meg, for jeg var sjuk og vi måtte sitte ute, vel ikke MÅTTE, men venninnen min hadde reservert ute.

Anyyyywhoooo, vi fikk en servitør som snakket så lavt at vi hørte ikke hva han sa, vi kunne jo ha spurt han om hva han sa, men det er jo i hvertfall irriterende, selv jeg hater å repetere det jeg nettopp har sagt. Så vi lot være. Nina bestilte seg cola og drakk den opp og deretter bestilte seg en ny, men den fikk hun ikke. MEN hun fikk colaen til slutt, selv om vi måtte si i fra! Maten var kjempegod, servicen var kanskje ikke så kjempegod. Mottakelsen vi fikk var ikke akkurat å rope hurra over. Vi skulle bestille dessert og hadde veldig lyst på sjokoladefondant, men fikk beskjed om at det hadde dem ikke, så da valgte vi noe annet.

Nina og jeg stakk på do og da vi var ferdige, toalettet der er ganske så lite og trangt, men når du skal ut av selve "badet", så er det en jævlig hard dør du må åpne og den går jo innover, noe som er fryktelig idiotisk. Utenfor den døren sto det to snobbete damer og det var nesten umulig å gå forbi dem uten å dulte borti dem. Nina var høygravid og de bevegde seg ikke en millimeter. Ah, jeg blir så jævlig irritert på slike mennesker.

Etter at desserten ble ryddet bort på vårt bord og nabobordet fikk servert dessert, så la vi merke til at de fikk sjokoladefondant og syntes det var ganske merkelig, men kanskje de hadde forhåndsbestilt? Frukt-teen de har er veldig god altså, den bør prøves.

Hele opplevelsen var ganske merkelig, og syntes at Nodee er fryktelig oppskrytt.

Kristin og Ida. <3