weeiiirdo

FIFTY

q&avickiiiComment
LMTP7190.jpg

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Det var på et suppleringsark, på jobb. Måtte skrive ned hvor mange flasker jeg hadde tatt fra lager og til kjøleskapene, spennende...!

2. Hva har du alltid i vesken? Det er ikke alltid jeg har veske, men om jeg har, så blir det mobilen, penger, lader, en bok, nøkler, jakke/genser om det skulle være kaldt. Må være forberedt si!

3. Hva bestiller du på kafé? Jeg sitter sjeldent på kafé, men om jeg gjør det, blir det juice og en bolle.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Xbox.com, bloglovin', twitch.com, twitter.com, min egen blogg, Netflix, HBONordic og nettaviser.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Jeg ringer som regel ingen, jeg liker å holde det for meg selv, men om det er skikkelig krise eller trist, så blir det mamma.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Jeg tror den er rosa.

7. Kan du bytte olje på bilen? Nei, faktisk ikke. Har ikke fått lært det enda, må lære meg å bytte hjul også.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Jeg har hatt to veddere, åtte fisk, en familiehund og nå min egen hund.

9. Har du noen piercinger? Jeg har liksom hull i ørene, men det telles kanskje ikke? Jeg har ikke hull andre steder enn ørene.

10. Norge på sitt beste? Når det er varmt, på sommeren. Og når det begynner å snø, på vinteren.

IMG_8155
IMG_8155
IMG_8332
IMG_8332

11. Hva gjør deg lei deg? Det skal så lite til, det kan være et skikkelig trist dyreklipp på Facebook, det kan være tegnefilm, det kan være bare film, det kan være alt mulig!

12. Hva gjør deg glad? Som sagt, det kan være alt mulig, men jeg viser det ikke så godt. Så lenge de rundt meg har det bra, så er jeg glad og enda litt mer.

13. Hva er drømmejobben din? Jeg vet faktisk ikke. Jeg har ingen idé om hva min drøm er engang. En dag ønsker jeg kanskje meg en kontorjobb, og en annen dag ønsker jeg meg en kjørejobb, osv. Jeg er ganske så ubesluttsom.

14. Abonnerer du på et ukeblad? Jaa, abonnerer på HENNE og et interiør blad jeg ikke husker hva heter. Haha

15. Hva var det siste du kjøpte? Kjøpte meg baconsnacks, sjokolade og pepsi max fra Bunnpris. Hvilken helaften jeg skal ha!

16. Liker du kinesisk mat? Kinesisk er godt, asiatisk mat er godt, godt godt godt!

17. Når var du i kirken sist? Oiii, jeg tror jeg var i en kirke da jeg besøkte Aberdeen i august 2015. Jeg ville ta bilder og se innvendig, så jeg spurte jo pent om jeg kunne ta bilder der inne og det var lov. Hadde det ikke vært lov, hadde jeg nok gått ut igjen.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Oiii, Det vet jeg faktisk ikke. Jeg kan ikke huske det i så fall. Hukommelsen min og jeg, ikke gode venner.

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? En gang tror jeg, da var det fordi jeg hadde besvimt på do og dunket huet inn i vasken, beit meg selv i tungen og våknet opp med blod i munnen og på gulvet. Fikk ei venninne til å ringe ambulanse for meg og jeg endte opp på legevakten med hjernerystelse.

20. Kan du rulle med tungen? Nei, akkurat den egenskapen fikk jeg visstnok ikke.

IMG_8206
IMG_8206

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? Jeg kan fint bruke én halvtime, jeg kan også bruke bare ti minutter, det spørs helt om når jeg våkner og hvor opplagt jeg er OG hvordan jeg føler meg.

22. Banner du ofte? Jeg banner for mye, men jeg prøver å ikke gjøre det foran barn og mine egne nieser, men det er jaggu meg ikke lett!

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Jeg husker vi campet i telt da jeg gikk på ungdomsskolen, og det var én natt tror jeg, men det er nok den eneste gangen jeg husker vi lå i telt. NEI, vent nå. Jeg var på Roskilde i 2007, regnåret, ja, da bodde jeg vel i telt i en uke tror jeg. Så syv dager da!

24. Hvor mange søsken har du? Jeg har en eldre bror og en eldre halvsøster.

25. Hva slags utdannelse har du? Jeg har ikke noe særlig utdannelse enda, men jeg studerer nå for å bli helsefagarbeider.

26. Hvor mange steder har du bodd? Jeg ble født i Bærum, bodd der halvparten av mitt liv, bodd noen måneder i Bergen og resten i Oslo.

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Kanskje lårene mine, de er jo ikke så dumme. Ja, vi sier det.

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Rumpa kanskje, den er ikke så delikat at det gjør no.

29. Er det viktig å feire bursdager? Det er ikke så viktig å feire min bursdag, men andres bursdager syntes jeg er litt stas. I hvert fall å gi noe til andre. :)

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten? Nei, det tror jeg ikke. Jeg hadde én bh fra da jeg var 17, men den har jeg jo kastet nå da, eller kastet den for noen måneder siden, haha, men tror mine klær er gitt bort til noen som trenger det mer enn meg.

IMG_8329
IMG_8329

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? At jeg har et nokså kjedelig liv og har sjeldent noe morsomt å dele.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Altfor lite.

33. Når legger du deg om kvelden? Alt fra midnatt til seks om morgen.

34. Favorittfag på skolen? Nei.

35. Potetgull eller smågodt? SMÅÅÅÅGODT!

36. Siste filmen du så? Hardcore Henry!

37. Det mest romantiske du har gjort? Oiii, nei, tror ikke jeg har gjort noe sånt. Jeg er så lite romantisk av meg. Tror kanskje jeg har bar

38. .Den perfekte vertinnegaven er? BLOOOMSTER!

39. Hvor gammel er pappaen din? 66 år tror jeg, ja.

40. Har du vært i avisen? Ikke som jeg vet om, heldigvis!

11898640_10156061914425374_1121729851446443158_n
11898640_10156061914425374_1121729851446443158_n

41. Et sitat du liker?

“Hey Jude, don't make it bad, take a sad song and make it better.” ― The Beatles

42. Hvilken farge liker du best på neglene? MATT SVART! <3

43. Hvem er forbildet ditt? Broren min tror jeg.

44. Er du forfengelig? Noen ganger.

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Jaaa, reise til hvert kontinent i verden.

46. Har du vært gift eller forlovet? Nei.

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? Klær, tenker jeg.

48. Føler deg ung eller gammel for alderen? Ung for alderen!

49. Hvilke uvaner har du? Pille på sår, banner, raper, litt for ærlig og dårlig på å pusse tenna.

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene? Se noen episoder av Broadchurch før jeg legger meg.

Processed with VSCOcam with q5 preset
Processed with VSCOcam with q5 preset