weeiiirdo

THE WEEKEND

everydayvickiiiComment

Nico og jeg var ute ei litta tur på fredag, noe som resulterte i at vi kom oss hjem klokken åtte på morningen. Etter to timer med søvn, så var det rett på jobb med verdens verste fyllesyke. Jeg klarte å jobbe til Drakos tok over, da han kom på jobb. Det var fem LANGE timer, herregud, nesten så jeg trodde jeg skulle svime av. HELDIGVIS gjorde jeg ikke det da. Jeg var nok den eneste som svettet så det rant og jeg var den eneste som var skikkelig klein og dårlig, MEN jeg fikk en hel haug med tips, så HAPPY HAPPY. Jeg var sykt dårlig på veien hjem og klarte såvidt å handle middag, heldigvis ingen kø, så betalte og kom meg hjem. Jeg sov ett par timer før jeg spiste middag og tok med T ut på tur. Jeg hadde tilogmed How To Get Away With Murder maraton og nå gleder jeg meg til sesong tre, som kommer om to måneder!

13718507_10157242280045374_5241234358529136448_n
13718507_10157242280045374_5241234358529136448_n

I dag er jeg myyyye bedre, og fått sovet en del, fikk vasket det svette håret og kom meg på jobb, litt mer å gjøre i dag enn i går, men jeg overlevde. Jeg trodde jeg skulle få mindre tips i dag enn i går, men der tok jeg feil! Jøsses, folk er så generøse! Og turister, topp! Kjørte Nico hjem, siden jeg måtte inn til Bærum for å vanne litt planter, T var med og fikk seg en dusj, haha. Han hater vann. Nå har jeg Lucifer maraton og siden jeg begynner seint imorgen, så skal jeg jaggu meg enten se Marvel's Daredevil sesong en eller Damien sesong en, maraton. Får sjå, får sjå! Og jeg prøver å spare mest mulig penger, og jeg har kommet ganske så langt! :D Været har vært ganske så fint, alt jeg bare klager på er at det er så forbanna klamt! Det går ikke ann å gå 10 meter uten å ha svetteperler i panna. Jeg ser ut som en svett gris med briller som sklir av nesten fortere enn jeg klarer å si "HEI, noe å drikke?"

GOD NYHET TIL MEEEEG, nå er det bare TRE dager til jeg reiser til BEEELFAST, Nord-Irland! Åh, jeg gleder meg! Skal ta bilder av alle de FINE bygningene jeg finner, spise god mat og bare GLANE til øynene mine ikke klarer mer.

NOEN SOM HAR VÆRT I BELFAST? :)