weeiiirdo

THE END OF MY VACAY

vacation, tvshowsvickiiiComment

Da var det SØNDAG og man måtte kjøre hjem igjen. Herregud, uken har gått så sinnsykt fort. Det er det som er kjipt med ferie! Jaja, det er heldigvis bare jobb i en uke til sånn ca og så drar jeg avgårde til Belfast. DET blir gøy det! Håper bare på at de jeg skal møte, ikke ditcher meg da, haha, det er så typisk min flaks. Da får jeg ty til Tinder, det gjorde jeg faktisk siste kvelden i Skottland, haha, det var én rar kveld as, men men!

Fikk deilig frokost før jeg kjørte i regnværet! Og fikk med banankake, den var såååå god.Kom meg ut i bilen i regnværet med poser i hender og ikeapose på skulderen og T i bånd, så ut som en huleboer.

Jeg kom meg over Hardangervidda og gjennom Geilo, Gol, Ål og Flå. Det var ikke pent vær, forråseidetslikt. Jeg fikk sykt vondt i beinet og rumpa som da jeg kjørte til, herregud, må finne meg en kjørepute. Jeg var også syykt trøtt og klarte å lese HORESUND istedenfor Noresund. JAJA, litt humor på veien si.

Dette er min duckface, mongoface.

Fikk mamma til å kjøre meg hjem, for jeg orket rett og slett ikke. Jeg har fortsatt vondt i beinet, krise! Heldigvis for meg jobber jeg i baren i morgen tidlig, så da slipper jeg å løpe rundt som en gal høne. Nå skal jeg se ferdig episode 3 av Lucifer og legge meg, trøøtt!!

Bonus: DERE MÅÅÅÅ SEEE THE NIGHT OF, den er på HBONordic. Det er så bra. Jeg ble oppslukt etter én episode. Skal ikke røpe noe, men den er muligens litt treg i starten, men er dritbra!