weeiiirdo

SATURDAY

vacationvickiiiComment

Her er Tarzan og Molly, fikk dem til å sitte sammen ved å holde en brødskive over kamera, haha. I dag er det LØØØØRDAG og vi hadde egentlig store planer om å dra opp på Ulriken, men T er så skrikete av seg når man skal gå langt at vi gikk ikke så langt og så begynte det å hølje ned, så da var det bare å sette kursen hjemover.

MEN FØR DET, så måtte jeg en tur TILBAKE til Os for Lindex klarte å fucke opp, haha. De tok betaling for to hatter, mens jeg kjøpte bare én og jeg kunne ikke bare la det gå, nei! Jeg må liksom ha pengene mine. Så etter at jeg hadde vært der, kjørte jeg tilbake til Bergen og på veien begynte det å regne, jeg skulle blinke meg inn i en annen fil og litt lengre fremme var det et trafikklys som ble rødt, jeg prøvde å bremse så godt jeg kunne og JEG TRAFF HAM IKKE, han var minst en meter unna, OPPÅ sykkelen og ristet hodet til meg. Jeg fikk lyst å rope etter ham at "FOTGJENGERFELT, IKKE SYKKELFELT, GÅ AV SYKKELEN, DIN FAEN". Ja, blir irritert når folk ikke oppfører seg. Jeg bremset, jeg ga tegn på at jeg sa unnskyld for at jeg bråstoppet og DET var takken? Nei, fuck deg.

Har tatt en laaang lur etter turen, for T holdt meg våken i hele natt, pga rumling i magen, han hadde maten rett foran seg på rommet der jeg lå, men han spiste ikke før klokken ble tidlig tidlig på morgen. Jeg måtte to ganger ut med ham, for han var jo helt mongo, stakkaren. Det er nok løpetiden til Molly som gjør det, haha. De er helt gærne begge to, men det blir ingen mix mellom de to.

Nå har vi bestilt indisk til middag og venter på at Reidar skal komme tilbake med maten, wooo. Hvilken film/serie vi skal se, veit jeg ei.

Dette bildet fra igår, da de lagde taco og var MasterChef Bergen.

GOOOD LØRDAG!