weeiiirdo

WELCOME TO STORDHINDSA!

vacationvickiiiComment

Fredagen, tok meg en dusj, putta dritt i trynet, pussa tenna, kledde meg i kjole og dro ned til Flåten for å kjøpe en dekkstift, men det ble litt ekstra, en kjole, hårstrikk og én hatt. Sa hadet til tante og dro til Lagunen for å plukke opp Caroline, hun var ferdig på jobb og skulle bare innom Polet.

T og M møtte hverandre og det gikk fint, helt til T fikk snusen på rompa til M og det ble bare ekstremt slitsomt, men så roa de seg ned og det fint en stund til. Vi drakk champis og lagde taco, eller de lagde, mens jeg så på én episode av Stranger Things. Over kan du se Reidar & Caroline, C hadde PØNTA seg for å ta bilde, sånn at de kunne sende en hilsen fra Bergen til USA. (Det er nemlig indisk bryllup der borte som de egentlig skulle være med på, men så venter de på brev fra adopsjonsbyrået. DET blir skøy det!) NOK OM DET. Vi har ikke gjort stort, tulla med Snapchat og sett på TV, akkurat som en god fredagskveld!

Nå skal jeg se noen episoder av Salem før jeg skal sove stille inn, haha, neia, bare sovne. I morgen blir det muligens tur opp til Fløien, det er tradisjon å gå på tur opp til en fjelltopp, men T blir så fort sliten at vi må ta den korteste og letteste veien. Ida kommer en tur til Bergen, så da får jeg kanskje hilst på henne også, i samme slengen. :) GOOOD natt!