weeiiirdo

Q&A'S

q&avickiiiComment
3174791_IMG_1010
3174791_IMG_1010

Hvor gammel er du? 30

Hvor er du oppvokst? Jeg er født i Bærum og oppvokst der, var heldig jeg ikke fikk foreldre FRA Bærum, jeg veit at de ikke er alltid til å stole på. Ikke at ALLE er det, men you know. Mine foreldre er fra vestlandet.

Hva jobber du med? Jeg er servitør på en restaurant i Oslo, som jeg er veldig veldig veldig glad for å ha! Kollegaene er helt fantastiske og jobben er så lett, men så har den sine utfordringer!

Kan du leve av bloggen? Nei, takk gud for det. Det hadde jeg nok ikke orket. Haha, og jeg er så folkesky at jeg hadde aldri dukket opp på noen arrangementer.

Processed with VSCOcam with q8 preset
Processed with VSCOcam with q8 preset

Hvor er du om 5 år? Wow, 5 år, nei guri, da har jeg forhåpentligvis en kjæreste som er enten engelsk (britisk, skotsk eller irsk), amerikansk eller australsk. HEHE. Så håper jeg at jeg har en awesome jobb og bor enten i Bergen eller et annet land, for Oslo er faen meg døvt.

Nattklubb eller fest? Hater nattklubber, men hjemmefester er bra, for da kan du jo drikke din egen drikke som du ikke har betalt dyre dommer for og ingen kan nekte deg å drikke mer, men selvfølgelig veit jeg mine grenser. Jeg er glad i vorspiel og når man er på byen så mister man alle de man er med på vorset, for alle vil jo ikke på samme sted.

Favoritt snacks? Sørlandschips er topp, og baconsnacks fra Bunnpris, åhh mai gåådd, den er god altså!

Er du sosial? Jeg er sosial med venner, mine venner, ikke andres venner, men mine venner. Ellers er jeg ganske folkesky, sjenert, liker ikke å prate med fremmede. Det går helt fint å prate med fremmede på jobb, for det er jobben min, så da MÅ jeg, men på MIN fritid, så bestemmer jeg hvem jeg vil snakke med.

Hva er den største opplevelsen du har hatt? Det må ha vært Coachella i 2012, det var fantastisk. Eller Australia i 2005, det var himmelsk.

Processed with VSCOcam with q5 preset
Processed with VSCOcam with q5 preset

Hvilken dag er din favorittdag? Jeg liker fredager, det er min "la-oss-gå-ut", trenger ikke å innebære alkohol altså. Kino f.eks

Har du noen tatoveringer? Jeg har ingen. Jeg vil gjerne ha en på låret kanskje, men jeg er så ubesluttsom at jeg klarer ikke å ha noe permanent.

Sivilstatus? Jeg er singel, har vel vært singel i 1 mnd og noen uker, husker ikke helt hvilken dato det var, men jaja. HEIA SINGELLIVET.

Favoritt tilbehør? En ring på pekefingeren, en klokke på venstre arm, øredobber i ørene, ja, ørepropper med musikk på i ørene. Det er så mangt!

Favorittby? Bergen, Los Angeles, New York, Berlin, ja, det er så mange. SYDNEYYYY!

Processed with VSCOcam with q8 preset
Processed with VSCOcam with q8 preset

Hva spiser du helst til frokost? Jeg spiser sjeldent frokost, men egg er alltid en stjerne i boken. Stekt speilegg på brødskive, mmm!

Hva bruker du helst penger på? Jeg sparer pengene mine foreløpig, vil helst bruke de på reiser, sånn at jeg kan oppleve verden! Jeg har nesten stoppet med å kjøpe klær på nett, det er i hvert fall flere måneder siden. Finner jeg noe unikt i en butikk, kjøper jeg det, men spør først meg selv, kommer du til å bruke denne?

Har du noen favorittdyr?  HUND! ALLTID HUND! Haha, jeg vurderer å adoptere en hund til, men det får jeg vente litt med bare, til jeg får større leilighet. Da blir det en voksen hund til, for valp har jeg ikke tid til eller råd til!

Hva irriterer deg mest? ALT MED MENNESKER. Ja, mennesker irriterer meg mest.

Skal du på noen ferier i sommer? I sommer skal jeg til Nord-Irland, Belfast 28-31.juli, nå er jeg foreløpig på vestlandet og skal være her til søndag. Og det er det. Skal til USA i oktober, så kan ikke telle det som sommer.