weeiiirdo

FAMILY TIME

vacationvickiiiComment

I går våknet jeg av at mamma sendte meg en melding på Messenger om at jeg måtte stå opp og hente tante, for hun ventet på meg, noe som faktisk ikke var sant, men mamma liker å overdramatisere. Jeg kom meg opp på beina med klær på og kjørte over til tante. Vi skulle nemlig til Lagunen for å møte kusinen min som var på jobb, ikke på senteret vel og merke, men i nærheten. Vi dro på Sumo og spiste god lunsj!

Deretter gikk tante og jeg på senteret for å handle litt. Fikk kjøpt hundemat til T, DET var viktig! Lite visste jeg at Plantasjen solgte hundemat, da lærte jeg no nytt i dag! Tante ville at jeg skulle komme på overnattingsbesøk til henne i kveld, så da dro jeg "hjem" for å hente T og sakene mine, pluss sengetøy og en lampe som tilhørte besteforeldrene mine.

Vi avtalte at vi skulle treffes på kirkegården, plante blomster på gravene til tantene og onkelen til mamma og tante, pluss besteforeldrene mine og oldefaren min. Og måtte ta bilde av kirken, det er en ting jeg har, at jeg må bare gjøre det.  Nedenfor er huset jeg bodde i, rommet jeg sov på og lampen jeg fikk med meg hjem! Haha, suvenir!

Her er graven til mine besteforeldre, den ble finere nå med blomster på! Jeg er ikke så begeistret over at folk tar bilder i begravelser og slikt, det syntes jeg er helt forferdelig. Men det er innafor å ta bilde av gravsteiner og kirken da, men IKKE i begravelser eller av andres begravelser, neineineinei.

Kirken på Os! Den er heeelt grei, heeelt enkel, ikke noe hokuspokus.

Da vi var ferdige der, dro vi hjem til tante og hun lagde pizza, heimelaga fra scratch! Da deigen sto og koste seg, tok vi med T på tur, han ble sååå sliten! Nå ligger vi bare her på sofaen og har sett på "Whose line is it?", "Neste Sommer" og "Brille". Spist pizza og sjokolade, pluss drukket vin og cider! DIGG MED FERIE DERE! :)

NÅ har jeg kommet meg avgårde til Bergen IGJEN, hentet Caroline på Lagunen, kusinen min, og nå er vi godt plantet i leiligheten til C&R. Reidar er også her, det er mannen til Caroline, skal se om jeg får tatt et snikbilde av dem. Molly har løpetid og vi har litt kjefting her og der for at hundene ikke skal parre seg, haha, men det har gått fint så langt.

img_1650.jpg
img_1650.jpg

STYLE BABY, not. Haha, elsker denne kjolen! Snakkast! Nå skal vi drikke champagne!