weeiiirdo

FRIYAY

everydayvickiiiComment

POLEN vant ikke likevel, og jeg hadde håpet så inderlig at de skulle knuse den idioten Ronaldo, men akk nei. Jeg hørte på radioen hele veien hjem fra Bærum, kjørte tilogmed saktere for å få med meg alt, men jeg fikk tydeligvis ikke med meg at de tapte, det så jeg på snapchat.

Processed with VSCO with s3 preset
Processed with VSCO with s3 preset

På onsdagen tok jeg noen øl med Stine og fikk hilst på kjæresten hennes. Jeg drakk én 0,4 Hansa og to Ægir IPA 0,4 og jeg ble så sørpetilbakeståendefull, og jeg var så klein den natten jeg la meg og jeg var enda kleinere da jeg sto opp, men så kan det jo være for at jeg ikke hadde spist annet enn sjokolade den dagen. Deretter bar det hjemover til Bærum med buss og Tarzan på slep. Gjorde ikke stort i Bærum da, så noen episoder av The Walking Dead og deretter ble det en liten tur med Tarzi og sååå fikk vi plutselig besøk av kusinen min og tante jeg ikke kunne huske igjen, haha. Been too long, man. Til slutt kom mamma og jeg oss ut av huset og rett inn på Sandvika Storsenter. Mamma fikk sitt, mens jeg fikk mitt, hundeting, haha. Ikke særlig spennende nei, men jeg måtte ha skåler, og jeg måtte ha hundemat og jeg måtte bare ha hundeshampoo! TUSEN spenn skulle de ha for det, herrejemini, dyrt å ha hund si!

Processed with VSCO with s2 preset
Processed with VSCO with s2 preset

I går kom jeg meg hjem fra Bærum med en stasjonær pc rikere, eller fattigere, den er ikke akkurat til mye bruk, men skal prøve likevel, men da trenger jeg en internettkabel, for den er såpass så gammel at fortsatt kjører WinXP, lol. Jaja.

Anywho, jeg "traff" på ei fitte, for det var det hun var, oppførte seg som ei i hvertfall. Jeg sto på handicap parkering og hadde liksom ikke all verdens med tid å laste av ting. Tok det tyngste først, så jeg snudde meg for 10 sekunder og Tarzan var i bånd(!!), han var veldig ivrig på å hilse på en litt større hund, men det likte ikke den fitta, så hun tok nesten nakketak på Tarzan, men tok tak i selen hans og slang han nesten veggimellom. Jeg: SORRY DA, HAN VILLE BARE HILSE! Dama: HUNDEN MIN ER GAMMAL.(Hvordan i helvete skulle jeg vite det, og hunden kan vel for faen meg si i fra sjæl, er da en jævla hund og ikke en stein du driver å gå tur med.) Jeg: JAVEL? DET DRITER VEL JEG I. (Hun så MEG før jeg så henne, hun SÅ jeg lastet av ting, mens jeg holdt Tarzan i bånd. MEN ALLIKAVEL, måtte oppføre seg som en jævla faen. Hun kunne jo ha gått på andre siden av gaten, hun kunne jo bare ha stoppet opp og sagt "Hei, hunden min er ganske gammel, så jeg vil helst ikke la hunden din hilse på min", men sånt skjer jo aldri!) Jeg: Jævla fitte as. Tror ikke hun hørte det, men jeg håper det og deretter håpet jeg på alt det verste som kunne skje, skulle skje med henne. Om jeg ikke hadde mye ting å laste av, hadde jeg faen meg løpt etter henne og rivd henne av det stygge rastaflettehorehåret hennes og gitt henne en blåveis også, sånn at sminken hennes kunne matche, men jeg kom aldri så langt. Herregud, jeg var så sint, og jeg er fortsatt irritert. KUNNE DA VEL HA SAGT I FRA TIL MEG, så JEG kunne ha trukket ham unna i så fall. Hun kunne jo ha KJEFTET på meg istedenfor å la det gå utover en liten skapning som ikke veit bedre. Seriøst, hundeeiere er nesten hakket verre enn barneforeldre, NESTEN. Ikke alle da selvsagt, men MANGE.

Processed with VSCO with s5 preset
Processed with VSCO with s5 preset

Nå erre fredag og jeg har fri, jeg startet dagen med brasiliansk voksing hos Eger Skin Clinic, de er desidert de beste på det, sånn SÆRRRR liksom. Nei, jeg blir ikke sponset, jeg er bare trofast. Jeg husker ikke helt når jeg begynte å gå der, men jeg har i hvertfall vært der i 2 år... Eller? ALDRI ALDRI ALDRI mer, skal jeg barbere meg igjen. Nå skal jeg prøve å se de 5 siste episodene av sesong 6, The Walking Dead og så kjøre meg en tur til Ullevål for å kjøpe en internettkabel. Jada, store planer si!

Du da? Har du STOOOORE planer for fredagen?

P.s MILLA har bursdag i dag, la oss gratulere henne med dagen på blåggæn hennes lissom, nå, særr. NÅ. Og i dag er det HENNES tur til å være på "Snapkollektivet" på Snapchat. Jeg er ikke med, for jeg passer ikke helt inn, føler jeg. Jeg har nok med min egen snapchat og den er like spennende som å se maling tørke.