weeiiirdo

HELLOOOO

everydayvickiiiComment

Her er jeg vettu. Jeg gjør ikke annet enn å sove og jobbe, merker jeg. Jeg var jo hos tannlegen på fredagen og det gikk jo greit, selv jeg blødde som en foss under hele greia. Greia er det at jeg har infeksjon HEEEELT nede i tannroten liksom, ogsååå hadde jeg jo hull i samma slengen, så det har hun nå tettet igjen med en slik ei rotfylling, MEN jeg må jo tilbake, for å få fikset HELE tannen da og det vakke billig skal jeg fortelle deg. 3 tusen spenn! Og fire runder med bedøvelse, jadda! Tilbake til rotfyllingen, tannkjøttet mitt har jo klart å gro seg ned i tannen da, så det var jo derfor det begynte å fosse heleeee tiden. Så da gikk jeg rundt i byen med en munn jeg ikke helt klarte å prate med. Føltes som om alt var hovna opp, men så var det jo ikke det. På vei til Skansen, så ble jeg stoppet av en fyr, liksom jeg måtte jo bare stoppe, for han ga jo faen meg seg ikke. Snakket om regnskogsfondet da vettu og jeg bare "ja, ja, jeg har vært hos tannlegen, jeg kan ikke si så mye, mm, ja, veldig" Skal ikke si at jeg ikke bryr meg om regnskogen altså, men jeg er liksom ikke interessert i å gi ut penger i hytt og pine, jeg vil gjerne lese om det først og sette meg inn i det. Så det ble ikke noe "salg" på ham. Jævlig irriterende fyr i tillegg, han kunne bodd i den jungelen han prata om.

Kjøpte noe greier på Kremmerhuset, det var jo jaggu meg 25% på ORDINÆRE varer, det er ikke alltid det er, så da måtte jeg jo slå til, fant en del bokser som jeg kunne putte kaffe, teposer, stearinlys, vaskepulver OG piller oppi, hver for seg selvsagt. Jeg fant en apekatt, DEN kjøpte jeg jo ikke da, men jeg hadde svært lyst på den, men hvor skulle jeg ha hatt den hen? I boden i kjelleren? Mmmnei.

Processed with VSCO with s1 preset
Processed with VSCO with s1 preset

NÅ på torsdag, så blir det KIIINOOO. Det har jeg jo ikke vært på siden... jeg var med Vic, da vi så Hardcore Henry. Og apropo dette med dating, herregud, Tinder er jo helt tilbakestående. Det går jo ikke ann å få svar fra folk. De er jo helt tilbakestående blitt. Assa, ERRE JEG som må ta kontakt for hver jævla gang? Tydeligvis. Nei vettu hva, til helvete med Tinder. Nei, skal ikke slette det selvsagt, skal bare ikke skrive først, for den smellen har jeg gått på hundre ganger. At jeg må ta initativ, er noe jeg er ganske lei av. GUTTER asså. Hvor må man dra for å få tak i ordentlige menn a? Som veit hva de vil liksom. KINOOO. På torsdag. Med Nico. Nicoline. Dere har kanskje sett The Conjouring, den syntes jeg sugde skikkelig, men Nico har hatt bursdag og hun vil gjerne se 2'ern, så da må hun få lov til det. Jeg håper så inderlig at det er én bra skrekkfilm, ellers så kommer jeg til å gi opp. Det er sååååå lenge siden jeg har sett en skikkelig bra skrekkfilm. Jeg kan faktisk ikke huske hvilken det var engang. Så lenge siden er det, eller så er det bare hukommelsen min som svikter igjen.

NÅ må denne skrotten legge seg, for det er jaggu meg jobb imorgen også! Ser at det skal regne på onsdag, så da får jeg kanskje fri, vi får krysse fingre for det. Nå har vi hatt så jævlig mange soldager, så nå trenger vi litt regn. GOOOOD natt. <3

P.S

Lørdag morgen, så våknet jeg klokken seks av min egen alarmklokke og en annen alarm som jeg ikke skjønte hvor kom fra. Jeg hørte den tilogmed i drømmen jeg hadde. Så jeg gikk ut i gangen for å høre om det var en av naboene mine, så gikk jeg ut på balkongen for å lukte om det luktet brent et sted eller om jeg så flammer. Jeg luktet at det var noe som var brent, brent brød luktet det. Så jeg gikk inn igjen, gikk ut i gangen, gikk opp i andre etasje for å sjekke om det var naboene over, men det var det ikke. Det var faktisk naboen ved siden av! Så jeg ringte politet først, men de ba meg ringe brannvesenet, så jeg ringte de og de tok med seg politi og ambulanse. Brannvesenet kom seg omsider inn i gangen, prøvde å hamre hardt på døren, i tilfelle de kunne vekke den personen som var der inne, så tok de jekken og luktet at det var "tørrkok". Brøt ned døren, fant personen og kom seg ut. Personen var fortsatt full og skjønte ikke stort. Han hadde prøvd å steke pizza i natt og sovna. Herregud, sånn seriøst, hvor... nei, jo, hvor dum er man ikke da, tenker jeg da, MEN MEN. Han daua jo ikke, så det var jo greit. Jeg følte meg som en jævla helt. Da jeg pratet med han naboen min da, så virket det som han var så jævlig sur på meg fordi jeg ringte dem (SORRY FOR AT JEG BRYR MEG) og så klagde han i ca 30 min på at dette kom til å koste ham mye. "Nå må jeg fortelle pappa at jeg ikke kan komme hjem i sommer, for jeg må betale regninger.." ÅNEI STAKKARS DEG! Det skulle du faen meg ha tenkt på før du satte pizzaen i ovnen, din jungelunge.