weeiiirdo

JULY

vacationvickiiiComment

I sommer skal jeg en uke til Bergen som sagt, det har jeg vel skrevet om før, mener jeg å huske. Planen min er å dra innom Sandefjord for å hilse på en kompis, deretter kjøre ned til Kristiansand for å hilse på ei venninne, deretter opp til Haugesund for å hilse på familie og til slutt Bergenm hvor familie OG venner befinner seg. Her er melkeruta:

Uten navn
Uten navn

Forhåpentligvis får jeg bo på Os, sånn at Tarzan har noe å boltre seg på, er ikke så mye å boltre seg på i selve Bergen sentrum, ikke store hager i hvertfall. HVIS bilen til mamma klarer denne strekningen, så går jeg for den, jeg har jo tross alt én ukes ferie, kan ikke bare peise over fjellet og late som at det er det. Jeg kan selvfølgelig dra over fjellet først og deretter kjøre nedover kysten. Jaja, det får jeg ta som det kommer. :)