weeiiirdo

MUSIKKENS DAG

everydayvickiiiComment

Den mest tilbakestående dagen av dem alle. "La oss lage en dag der ALLE skal spille samtidig, så vi kan lage ekstremt mye bråk". Sånn dag er det for meg. Det er ikke annet enn bråk i alle mulige retninger. Kunne de ikke bare ha laget en gigantisk festival på Youngstorget istedenfor, så hadde vi sluppet alt dette bråket som det oppstår når bassen blir såpass høy og du hører ikke annet enn bassen. Så tenker jeg på alle dere som drikker der ute, drikker masse alkohol, tisser og svetter ut alt vannet, dere blir liksom ekstremt fulle med én gang. Husk å drikk vann da, selv om det er vann i ølen, men det holder ikke det. For hvis du drikker så mye og så bare glemmer det, så ender det kanskje i en sykebil, og det vil du da ikke? Jaja, ditt liv. Jeg skal ikke blande meg jeg, men jeg bryr meg jo. Om deg. Ditt fremmede menneske.

Jeg hadde en sannsynlig vond hodepine fra morgen til kveld på fredagen, og det gikk ikke ann å sove den bort nei, jeg måtte ta en zyrtec, drikke 2 liter vann og sove 10 timer, da gikk den over. Nå har jeg blitt så skremt at jeg drikker ikke annet enn vann. Jeg sparer pepsi max'n til det blir litt kaldere. Jeg håper det blir litt kaldere. For det å jobbe i svarte bukser og BRUN t-skjorte, er liksom ikke så sykt godt. Svetten renner overalt, jeg mener OVERALT. Jeg blir faen meg ekstrem klam overalt der det fins svettekjertler og jeg skulle kanskje ha kjøpt meg sånne intim-servietter jeg har sett bloggerne annonsere om, men faen jeg har ikke tid til å gå på do HELE tiden for å tørke meg overalt. Jeg har såvidt tid til å gå på do i ny og ne. SUKK, restaurantbransjen, har liksom ikke savnet den så mye merker jeg. Jeg ser bare frem til juli jeg, 5 uker til ferie til BEEEERGEN og så er det 8 uker til BEEEEELFAST. Det blir bra.

I dag gikk jeg til jobb, mest fordi jeg ville finne et sykkelstativ med sykler på, men selvfølgelig med MIN uflaks, så var det én sykkel på Bislett, men den var selvfølgelig i ustand, så jeg gikk til posten og hentet en pakke jeg hadde bestilt. (Et cover til min mac og et cover til min iphone, men coveret kan jeg faktisk kaste eller bare gi til V, for det er faktisk et bilde av ham, som jeg tok da vi var i Amsterdam i november i fjor. Han får gi det til sin fremtidige kjæreste som forhåpentligvis har en iphone 6. ANYWHO jeg kom meg gjennom Slottsparken og ned til Spikersuppa, men selvfølgelig gikk det ikke ann å få ut en sykkel DER HELLER, herre, så da ga jeg bare opp og gikk til jobben istedenfor. Hardt liv asså.

Nå er SKAM ferdig også, så da får vi krysse fingre om at neste sesong er om SANA. Dét hadde blitt epic!