TINDERYEY OR NAY?

Uten-navn.png

JADA, HEI TINDER, IGJEN. Vi prøver oss på en runde til, hæ? Ja. Etter at jeg spurte min eks om vi skulle prøve igjen og fikk indirekte nei to ganger, så klarte jeg heldigvis å bare drite i hele ham og finne Tinder på appstore, haha. Jeg har virkelig ikke tid til å sørge over noe som jeg ikke kan få tilbake, så WHY BOTHER?

Jeg har det kjempefint, asså, jeg var veldig nede noen dager, men så bare: "nei, fuck dette, dette gidder jeg ikke", og nå har jeg ikke tid til noe annet enn å jobbe, sove og gå tur med Tarzan.

Fant en kjekk brite på Tinder og han bare "I HATE DOGS", men han eier en hund da, for han ville ha ansvar for noe. Åh herregud, sånne mennesker skulle ikke hatt hunder, serrrrr.

Jeg tok faktisk én øl med Susanne her for litt siden, kanskje ikke bare én da. Vi satt på Tullins Café og bestilte en mugge med Heineken, yum!

Herregud, hva skjer med været nå a? Jeg er gjennomsvett etter 15min på jobb i solen, haha. Gleder meg bare til solen går ned. Og nå kommer det jævla bikini-hysteriet igjen, at de som ikke er tynne som spikere ikke kan gå med bikini, fuck that. Dere som mener det, kan faen meg gå å dø i en kloakkrønne.

Sånn, da var jeg ferdig med praten for denne gang, sjåast!