Q&A #2

Siste delen av spørsmålsrunden! :)

Hvilken skuespiller hadde spilt hovedrollen i filmen om ditt liv? Skuespiller ja, hm, ingen norske i hvertfall! Hva med Chloë Grace Moetz? Hun er jo så søøøt!Hva var det siste du kjøpte? Det siste jeg kjøpte var en ordentlig sele til Tarzan, nytt bånd og fikk noe snacks med på kjøpet. Det siste jeg kjøpte til meg selv, var tre like bukser fra H&M, åh jeg skammer meg allerede, for etter jeg kjøpte de, så jeg på Sweat Shop. Nå har jeg jo bestemt meg for å ikke kjøpe mer på H&M, før de skjerper seg. Siste kjøp i matbutikken var en 1,5l pepsi max, Nidars Melkesjokolade & Godt og Blandet. Jada, må kose seg si. Siste kjøp innen spill, så fant jeg to billige xbox-spill på finn! (For de spesielt interesserte: Call of Duty: Black Ops & Mad Max)

Hvor mange skopar har du? Jeg tror faktisk ikke at jeg har så mange, har kastet en del og solgt i hytt og pine. La oss si 15 da, selv om jeg kanskje ikke har så mange engang, men jeg har ikke telt etter. Jeg har to par sko på jobb, som jeg bytter på å bruke, så har jeg to sko jeg bytter på her hjemme, ellers har jeg støvletter, pen sko, støvler og andre sko. Skal prøve å telle én dag.

Hva var det siste du tok bilde av? Det siste jeg tok bilde av, var noe greier på Snapchat, men det er ikke så viktig å vise. Tok mange bilder i helgen, eller ikke MANGE, men noen. Gikk én times tur med Tarzan, så da ble det noen bilder.. Her er i hvertfall ett:

13266876_897404037054098_1174316736_n.jpg

Hvis du redigerer bildene dine, i så fall, hvilket program bruker du? Jeg redigerer bildene mine i VSCO Cam appen, som jeg har på telefonen. Veldig kjekk å ha altså.

Den/De beste komiker(e) du veit om? Norske komikere: Dagfinn Lyngbø, Bård Tufte, Harald Eia, Anne-Kat Hærland, Jon Almaas & Pernille Sørensen. Utenlandske: Jerry Seinfeld, Louis C.K, Jeff Dunham & Jim Breuer.

Hva er ditt beste kjøp, noensinne? Mitt beste kjøp, hm.. Jeg kjøpte forsåvidt ikke Tarzan, beste adopsjonen ever! Ellers var leiligheten et greit kjøp, men ikke noe å rope HURRA JEG FANT DRØMMELEILIGHETEN, nei. Hm, vanskelig. Xbox'n? Macbook'n? Noe sånt. Har du søsken? Jeg har søsken! Jeg har en storebror med navn Wolfgang og en storesøster med navn Katja, søsteren min er halv da, men det gjøkke no, vi har da samme far.

13188131_1719422481629300_140062411_n.jpg

Hva er din flaueste (heter det flaueste? mest flaue?) hendelse? Asså, jeg har ikke hatt noen i det siste, men da jeg gikk på VGS, første året, så var det en på andre året som skulle absolutt bære meg og henge meg oppned, så jeg feis han i ansiktet, det var absolutt ikke meningen, men han presset sånn på magen min, så han fortjente det. Pluss han var bare en stor dritt og utrolig slem hele tiden. Jævla idiot. Så ble jeg mobba for det resten av året, takk skal du ha, ditt udyr.

Du er på restaurant og er sugen på brus, hva spør du etter? Jeg spør alltid om de har enten Cola eller Pepsi, jeg spurte én gang på Café Sara og da himlet servitøren med øynene. Asså, SORRY FOR AT JEG SPURTE, jævla idiot. Eller så kan jeg fint spørre om de har fanta eller solo. Hvis de har begge deler, blir det ekstremt vanskelig. Hvis det er dispenserbrus, tar jeg alltid cola, for alt annet smaker piss på dispenser, det gjør forsåvidt cola også, men det går ned.

13256701_117785198638332_1595360580_n.jpg

Du skal lage hjemmelaget pizza, hva har du kjøpt inn? Oiiii, da kjøper jeg sånn pizzabunn-pose, sånn at jeg kan kna litt i deigen og lage den så tjukk i kantene som mulig, så kjøper jeg inn kjøttdeig og tacokrydder, pluss litt mais, tomater, paprika, ananas på boks, ost, ruccola, spinatblader, rømme og selvfølgelig pizzasaus. Jeg har sikkert manglet en hel masse, men det får gå.

Om du kunne få hvilken som helst hund, hvilken hunderase skulle det ha vært? Åh, nei det er vanskelig gitt, men har alltid vært veldig fascinert av dobermann, schæfer og rottweiler, men så er jeg litt i tvil på om jeg hadde klart å håndtere en stor hund, haha. Akkurat nå stortrives jeg veldig godt med mops, men min neste hund (ja, jeg skal jo ikke leve alene, selv om Tarzan ikke er med oss lengre), så skal jeg adoptere en annen hund, forandring fryder? Ja, jeg nekter å kjøpe, det er bare bullshit. Vi gjorde med den første hunden vår, en cairn terrier, dyrt var det!

13150924_487575671453058_1647788271_n.jpg

Solo eller Fanta? Solo er jo veldig godt, men det er veldig mye kullsyre. Fanta har masse forskjellige smaker, så det er tommel opp, men jeg tror det blir solo altså.

Vin eller øl? Øl, uten tvil. Jeg har liksom mistet helt lysten på vin, før var jeg veldig glad i vin, men nå, nå drikker jeg bare sånn hvis jeg ikke orker øl. Hytte på fjellet eller hytte ved sjøen? Hytte ved sjøen! Jeg er ikke noe badeand, men det er fryktelig fint ved sjøen. Jeg er ingen turmenneske, så fjellet blir liksom ski og faenskap, så nei takk.

Hvilke apper MÅ du ha?Everyday: Mail, Wordpress, Snapchat, Instagram, Twitter, Facebook, Bloglovin', VSCO & Messenger. Musikk: Soundcloud & Spotify. Jobb: Planday. Nerdegreier: SmartGlass (Xbox app) & Twitch (Streaming app). TV: Get Tv, NRK Tv, Netflix & HBONordic. Greit å ha: Vipps, Soundcloud, RuterReise, RuterBillett, NSB, Bysykkel, Hotels.com & eBillett.

image1.png

SJOKOLADE, hvilken er din favoritt? Troika, Nidars sjokolade, Stratos, Krokanrull etc, alt uten lakris eller bær i seg.

Hvilke tre destinasjoner vil du reise til, i fremtiden? Japan, Nord-Norge & Island.

Sjokolade eller smågodt? Sjokolade, uten tvil!

q&avickiiiComment