weeiiirdo

Q&A #1

q&avickiiiComment

Endeliiig! Det tok jo sin tid.. Haha!Jeg stjal mine egne spørsmål som jeg har spurt andre, haha. Elsker spørsmål! :)

Hvordan ville du beskrevet deg selv på et jobbintervju? Ah, man! Jobbintervju ja. Som sagt, så har jeg egentlig løyet meg til jobb. Jeg forteller egentlig bare det de vil høre og legger på litt ekstra. Det hørtes fælt ut, men det er ikke sånn at jeg lyver om at jeg er den beste i hele verden eller slenger på ekstra greier på CV'n bare for å pynte på den. Nei, ikke sånt, mer sånn "Jeg elsker å jobbe med mennesker!"

13183499_1723594237929337_1361851203_n.jpg

Hva liker du å se på TV? Jeg har TV, men jeg har ikke kanaler, for jeg har tatt bort GET-boksen. Jeg ser på Netflix på Xbox'n, HBONordic på mac'n og laster ned de noen serier. Jeg kan jo nevne noen serier jeg følger med på da, som ikke er såå populære; Mr Robot, House of Lies, Secrets & Lies, Sense8 & The Affair.

Hvordan ser livet ditt ut om 5 år, om du kan bestemme? Om 5 år, da vil jeg gjerne bo i England eller kanskje et annet land. Så vil jeg ha en kjekk og snill kjæreste som ikke har allergi for hunder. Om jeg ikke er sammen med min nåværende da, haha. Og så har jeg en helt grei jobb som jeg tjener masse penger på og kan reise hvor enn jeg vil.

Hva tenker du om å gifte seg og stifte familie? Asså, folk må få gjøre hva de vil, men jeg skal aldri gifte meg. Jeg ser liksom ikke meningen med giftemål. Stift familie dere, jeg vil gjerne bare ha hunder jeg, men det hadde faktisk vært veldig fett å se hvordan min kid kom til å se ut. Tarzan og min xbox er mine to barn.

Hvis du konne gått tebake i tid og gitt deg sjøl et råd når ville du gått tebake og ka ville du sagt? Jeg er veldig dårlig på å gi råd, men jeg kunne jo ha sagt "ikke fall så hardt for den fyren du blir sammen med når du er rundt 19 år, det kommer ikke til å vare. PLUSS slutt med den sjalusien din, det ender bare med grining."

E du glad i dialekter? Og hvis du e ka e din favoritt? Dialekter er gøy! Bergensk er min store favoritt, så kommer nordlandsk, trøndersk og sørlandsk!

Favoritt band eller artist? Åh, det er så mange. Jeg kan velge to norske favoritter, et svensk, to britiske og to amerikanske: Norske: Aurora & The Fjords (Bonus: Astrid S) Svenske: First Aid Kit Britiske: Arctic Monkeys & Bastille (Bonus: Mumford & Sons) Amerikanske: Death Cab For Cutie & Imagine Dragons

13166638_265412490474099_1112988886_n.jpg

Hvis du konne vært med i ein film ka ville den handla om og kass sjanger ville den vært i? Jeg tror det må ha vært en sykt morsom britisk actionfilm, jeg likte veldig godt Hardcore Henry, den ville jeg gjerne ha vært med i, haha!Hvordan ser ein perfekt helg ut for deg? Ka vil du helst gjør når helgå komme? Åh, I know, spille xbox fra morgen til morgen. Spise godteri til tennene ramler ut, drikke brus til jeg får pels på tennene og proppe i meg taco, som noen andre har laget til meg selvfølgelig. ELLER Dra på langweekend tur til et annet land eller en annen norsk by. Drikke utenlandsk øl og shoppe i utenlandske butikker, finne skatter i vintagebutikker og bare kose seg, jaaa!Favorittserie/film?Serie: Grey's Anatomy, Games of Thrones, House of Cards, Luther, Mr Robot, Orange is the New Black, Narcos, Prison Break, True Detective, Suits, The Fall, Shameless & Sherlock. Film: BRA SKREKKFILMER.. Fins for få av dem, jeg husker ikke hvilke som er bra lengre heller.

Vinyl eller CD? VINYL of course. I mine yngre dager hadde jeg cder opp og ned vegger, men de kastet vi heldigvis, herregud, for noe bortkasta penger.Hvis du konne reist ein plass kor ville du dratt? Jeg vil gjerne dra til Nord-Norge, HELE Nord-Norge og til Japan, haha.Ka ser du itte i ein kjæreste? Jeg ser etter en som er kjekk, selvfølgelig, hyggelig, grei, tar initativ, som ikke er lat og er med på ting. En som veit hvordan det er å være kjæreste da, haha, slik at det går begge veier.

13183384_1027708970638064_1828805165_n.jpg

Har du noen råd, som du har fått opp i gjennom årene, du vil dele med oss? Jeg har alltid fått gode råd fra mamma da, "aldri gå hjem alene fra byen i mørket", asså hun har gitt meg masse råd, men jeg husker liksom ikke disse rådene nå. Hvilke bloggere leser du og har du noen favoritter? Jeg leser alle de jeg har på bloglovin, jeg skal ramse dem opp for deg jeg, så kanskje du finner noen nye å lese: SuperLiise, Shutterland, Kaya Andersen, Julia Nyland, Lisa Skaar Næss, Karen Anna Berg, Hvorfor Det, Life of Oslo, Sirivil, Et Dryss Kanel, Ane Gyllstrøm, Anette Kronstad,Carina Behrens, Carolines Verden, Permanent Hesitation, Elena, Noctem, Røverdatter & Retrofairytales.(De med fet skrift er favoritter.) Så leser jeg jo typiske "topp"bloggere da, men jeg leser forsåvidt ikke, jeg bare summer igjennom. Sophie Elise, Andrea Badendyck, Eirín Kristiansen, Krisssy, Ulrikke Lund, Linniiie & Anniken Jørgensen.

Ka synes du om toppbloggerene? Noen av de er helt blåst og det er fantastisk morsomt å lese om, og noen av de er faktisk verdt å lese, men skriver mye dølt fordetom, men det er verdt.E du lykkelig? Jeg vet faktisk ikke hva ordet "lykkelig" betyr, for det betyr så mye. For forskjellige mennesker. Så jeg kan si at jeg er glad i livet mitt, men lykkelig er et fremmed ord for meg. Spør igjen om jeg er 80 år, hvis jeg lever så lenge.

GUBE5050.jpg

Hvis du sko hatt ein theme song te livet ditt kass sang ville det vært? THEME SANG, åh herre, nei, det vet jeg faktisk ikke. Aurora må gjerne lage en theme sang til livet mitt, om hun bare hadde kjent meg da.Hvilke bøker leser du for øyeblikket? Jeg leser faktisk ingen bøker.. Jeg har gitt bort over 100 bøker til loppemarked, så nå sitter jeg igjen med 20 bøker, tror jeg, som jeg ikke har lest enda, men så fort jeg drar på FERIE, da skal jeg få prøvd å lese litt.