weeiiirdo

3 ÅR TILBAKE

everydayvickiiiComment
13256075_10157009715790374_2301757036041747996_n.jpg

17.mai for 3 år siden. Da var det "champagne"frokost hos meg, Elizabeth og Kristin kom, vi spiste god mat og frukt. Kristin stakk av, mens Ella og jeg stakk til Aker Brygge. Det endte opp med at jeg havnet hjemme i Bærum og dagen derpå var helt jævlig. Jeg skalv i hele kroppen og kunne ikke gjøre noe annet enn å ligge. Noen vage minner: Jeg sjekket opp en brannmann, som IKKE var kjekk.... Stakkars fyr. Jeg danset lapdance for Ella i bunad.. Og fikk streng beskjed fra vaktene at jeg burde oppføre meg ellers ble jeg hivd ut, haha. Jeg kløyp komikeren Jonna Støme i rumpa på et utested og gjorde egentlig narr av alle som danset og jeg hermet etter dem i kjent Vicky stil. Tror jeg drakk i ca 14 timer, bra jeg ikke døde av alkoholforgiftning, herregud eller at jeg ikke falt ned i sjøen og druknet. Dét kunne faktisk ha skjedd.

Vet dere at det er de som serverer dere, har ansvar for dere helt frem til dere kommer dere inn i en taxi eller til neste utested? Det er derfor VI sier "nå har du fått nok."

Ei litta historie for noen år tilbake, eller mange år tilbake, jeg vet faktisk ikke når det var, men det har skjedd! Det var en mann som drakk så mye, han ble overskjenket, og så druknet han ved Aker Brygge. Enten så skulle han tisse, spy eller bare glane ut over Oslofjorden, men siden han var så snydens, så falt han uti og druknet. Servitøren som hadde ansvaret sist for ham ble anmeldt for overskjenking, selv om det ikke var hennes/hans feil, for det var ikke den personen som hadde overskjenket, det var en annen kollega, men h*n ble anmeldt da, men det ordnet seg jo, hun kom ikke i fengsel, men allikevel. Tenk på det da! Ikke bli så himla sur selv om du blir nektet alkohol. Føler du deg edru, så er det fint for deg, men vi rundt deg, vi ser deg på en annen måte. Husk det! :) ( Jeg har blitt sur sjæl jeg, mange ganger, men det var før jeg visste om dette, før jeg visste om at jeg hadde ansvar for gjestene mine til jeg fant dem en taxi eller kom seg inn et annet sted. ) Sånn. Ferdig.