weeiiirdo

SIMON SAYS

family, everydayvickiiiComment

AH! Endelig frihelg og det var påtide å feire Simon, som hadde fylt 30 i forrige måned, men jeg fikk ikke vært med på feiringen, så jeg lagde min egen feiring. Simon skulle være hos meg klokken to, men han dukket ikke opp før nærmere halv fire. Så vi trasket av gårde til bussen og tok den til Aker Brygge. Jarmann Gastropub ble det på Aker Brygge for å spise litt, måtte ha noe mat i magen før man begynte å drikke vett. Jeg fikk med meg fetteren min, Erik og kjæresten min, Vic.

IMG_0714.jpg
IMG_0715.jpg

  Morsomt skilt fra Jarmann. Kjæresten min dro hjem, for han var fattig, mens vi andre dro videre til Café Skansen, for å drikke mer billig øl, får rabatter på Jarmann vett. Det er en gruppe som heter Akershusgruppen og de restaurantene som er med i den er: Amundsen Bryggeri & Spiseri, Beer Palace, Burger Joint, Café Skansen, Fellini (I Sandvika), Homan Bistro & Bar, Jarmann Gastropub, Nydalen Bryggeri & Spiseri, Pappabuene, Royal Gastropub, Underbar & Amundsen Bryggeri.  Vi satt litt ute først, men så begynte det å regne, så vi flyttet oss inn. Vi drakk litt der og gikk videre til The Dubliner.

201651511482951631231543_sbig
201651511482951631231543_sbig

Dette er SImon, en svært merkelig fyr med et godt hjerte. Han er 30 år og bor i Oslo. Han fins på Tinder. Vi drakk noen øl der også, men jeg hadde så himla vondt i magen etter den burgeren på Jarmann, enten at den ikke var godt nok stekt, det var jo medium, men allikevel, eller at det var bare et for tungt måltid så sent på dagen. Så det ble bare én øl på meg der. Etter at vi hadde ringt Kristoffer 10 ganger, ikke på rappen, men ringt å mast på at Krise, Kyrill og Vegard skulle komme å møte oss, så KOM de omsider seg ut.  Jeg måtte også vise ID etter at jeg hadde vært der en stund, for da hadde vaktene kommet seg på plass og hun bare "DU SER VELDIG UNG UT DA". Stakkars dame, hun prøvde å hive ut en fyr, men fikk det ikke til, men så prøvde hun ikke godt nok heller da, så hun fikk kollegaen sin til å gjøre det. Og du kaller deg selv for dørvakt? Jaja, lykke til med det yrket.

Processed with VSCO with acg preset
Processed with VSCO with acg preset
Processed with VSCO with acg preset
Processed with VSCO with acg preset

Simon og jeg tok en taxi opp til Grünerløkka for å møte dem, mens Erik dro på Johns for å møte sine venner. Vi prøvde oss først på Grünerløkka Brygghus, men kom ikke inn fordi Simon drakk av en halvliter rett foran vakten som sto der. Haha, herregud. Vi prøvde oss på Aku Aku, men der måtte vi stå i KØ utenfor, for det var fullt i baren.. Fem minutter sa dørvakten, noe som ble til ti minutter, da dreit vi i det og gikk nedover mot noen andre steder, men "det var ikke noe bra steder der", så endte opp på Tea Lounge, gutta fikk drinker og jeg tok meg en øl. Magen var ikke med i det hele tatt, fortsatt, så da de dro videre og skulle prøve Aku Aku igjen, tok jeg en taxi hjem. Endte med at jeg spilte litt Destiny før jeg la meg. Hvilken fin lørdag!

I DAG skal jeg kjøpe masse sjokolade, spille xbox og drikke brus. Pluss at Tarzi skal få gå på laaaang tur i dette fine sommerværet. Jeg er egentlig ferdig med svarene på Q&A, jeg bare lurer på om jeg skal svare det på sånn lydopptak eller skal jeg filme meg selv i photobooth, men da blir det ikke noe særlig med klipping og sånn avansert redigering liksom haha. Eller så kan jeg bare skrive ned svarene her da.

Lydopptak eller photobooth?