LUNSJ

I dag måtte jeg til tannlegen, det var liksom akutt! Og det var ikke akkurat bra det jeg fikk høre heller, men det kan jo bli fikset på. Jeg har betennelse i røttene på en jeksel, det er ikke så deilig. Jeg har fått antibiotika for det og skal hive meg rundt på nærmeste Apotek, så fort skolen er ferdig for dagen. Ble henvist til en spesialist, som klarer å fikse på det mer enn min tannlege klarer, så det er jo bra. Det er liksom et hull under rotfyllingen, som tannkjøttet har grodd seg inn i, så derfor blør jeg fortere enn svint, når jeg pirker borti. Tannlegen min tettet det bare litt igjen, til jeg kommer meg til den andre tannlegen. Så nå er tungen min halvveis bedøvet og det er vanskelig å prate, haha. Fått time 6.juni heldigvis!

13220993_10156986960240374_1729727188992225425_n.jpg

Jeg spiste en sykt god lunsj på Creperie De Mari som ligger i Torggata, og prøvde meg på Tøyen Cola, det var et meget dumt valg. Ikke maten da, den var kjempegod, nam! Avokado, ruccola, spinat, tomater og masse annet godt, det var en ny vri for meg. Jeg spiser som regel bare pannekaker med sjokolade/syltetøy/sukker, og har liksom alltid rynket på nesen for å prøve det med noe annet, men det er jeg glad for at jeg prøvde!

IMG_0667.jpg

Asså, Tøyen Cola, den.. Den smaker gammelt. Hørtes rart ut, men den smaker helt forferdelig, men jeg slurper i meg den fordetom, for den var jo ikke billig..! Haha!

Har du smakt Tøyen Cola?