weeiiirdo

FROKOST

tips, everyday, musicvickiiiComment

På mandag jobbet jeg i 11 timer og igår jobbet jeg 10 timer, vi er for få på jobb, derfor så mange timer, men skal visstnok bli bedre og skal få inn flere folk. Derfor har jeg ikke skrevet noe særlig heller, for jeg har vært så himla klam, svett, trøtt og sliten. Nå har jeg heldigvis fri, og hiver i meg en alt for stor frokost. Har gått en bitteliten tur med Tarzi, men han blir så fort varm og sliten, stakkaren. Puster, skriker og peser. Venter til kvelden med lengre turer.

Jeg hadde tenkt å dra på en skobutikk for å kjøpe nye joggesko, men det er litt varmt for det enda, må vente til det blir litt mildere. Og jeg må ha nye bukser, som det ikke er hull i.

Tre låter jeg digger for tiden: Astrid S - Hurts So GoodSandra Lyng - Fuck Love & Julie Bergan - I Kinda Like It

Skansen ❤️