weeiiirdo

HEI!

everydayvickiiiComment

Jeg fikk gode råd fra min kjære mamma, så jeg har sagt i fra til sjefen min at jeg må gå fra 100% stilling til 80%. Hadde jeg vært en del yngre og ikke hatt hund eller skole, hadde jeg nok klart å jobbe 7 dager i uken hver uke, men det klarer jeg ikke nå lengre. Så starter med det fra juni av, så heiii sosialt liv igjen!

På søndag var jeg barnevakt for Amanda & Aurora, mine to nieser. Broren min, Wolfgang, og hans samboer, Jøril, dro på Adele konsert og jeg merker at det var godt for sjelen altså. Å se de to knøttene igjen, må få til at jeg får se dem litt oftere fra juni av, pluss se mamma og pappa litt oftere. Pluss at jeg ser nesten aldri Victor lengre heller, fordi når jeg først har fri fra jobb, så er jeg så sliten at jeg bare ligger hjemme i sengen og ser på tvserier. Og selvfølgelig går tur med Tarzan. Så det skal bli bedre! Og alle vennene mine, de må jeg jo skvise inn et sted, faen det er mye å holde styr på. OG ikke minst, skolen. Ah, jeg blir gal. Hvordan får studenter det til?

13096015_10156954009395374_4724270998027457389_n.jpg

Nå må det bli slutt på all regnet, nå må solen komme tilbake og gradestokken må stige til minst 18 grader. Hallooo, hører du sol? Du må komme tilbake, sånn at vi får flere gjester og mere tips i lommen! Ja, penger er alt, men gjester er også alt, gjester er best.