weeiiirdo

LØRDAGSFRI

everydayvickiiiComment

Fri? På en lørdag? Har det klikket for sjefen? Jeg var happy about it. Endelig! Det skjer ikke så ofte..

IMG_0471.jpg
IMG_0468.jpg

Jeg sto litt seint opp, rundt 12, kom meg i dusjen etter noen runder med xbox. Kom meg ut av leiligheten i 4-tiden med Tarzan, hadde helt glemt at det var "Sentrumsløp" i går, så det var jo tett med folk som skulle løpe, nuvel, de løp ikke, de jogget og de bakerste gikk. Det var mer "Sentrumsjogging". Jeg dro til Skansen for å levere litt rent tøy og deretter satt jeg meg utenfor med en flaske fanta. Plutselig kom det en ambulanse og det var såvidt joggerne gadd å vise vei, det var meget tragisk å se. Etter å ha sittet der og glanet, så gikk T og jeg til bussen, 151, den grønne. Den som går heeelt ut til Bærum. Jeg skulle låne bilen og kjøre opp til Kristin for å få NEGLER.

IMG_0466.jpg

Sorte og matte negler. De ble fryktelig fine. Ingen sponsing der nei, selv om det var ei venninne som gjorde det. Rett skal være rett. Fikk middag hos henne også, takk <3 Jeg er meget fornøyd! Og mett av sjokolade.. Ellers har jeg ikke gjort stort, nå tenkte jeg at jeg skulle legge meg, jobb i morgen, asssj. Eller i dag blir det.

P.S

Da jeg var på vei hjem etter å ha parkert bilen, så var det en bil som sto parkert nedi trappen i Stensparken. Sjåføren satt inni og så temmelig idiot ut. Haha, ah, hvilken dust!

P.S II

På fredag var jeg på Andys Pub, fordi Krise ville så gjerne at jeg skulle komme dit. Der var det én fyr med verdens lengste panne og han sa til meg "du er ikke smart." Jeg sa "fortell meg noe jeg ikke veit a". Hadde nå veldig lyst å si at han kunne lagd brownies i den panna han hadde. Eller stekt fem egg. Hvilken idiot.