weeiiirdo

GATEKJØKKEN OPPLEVELSE

everyday, lovevickiiiComment

"Jeg skal wine og dine deg", så jeg trodde vi skulle på restaurant jeg, men det var ikke tilfelle. Vic var forsinket, så jeg satt og ventet i 15 min, lange 15 min, på et gatekjøkken. Asså, ja, gatekjøkken med sitteplasser. Det var så kleint det. Der satt jeg, den hviteste av den hviteste, for jeg er så himla bleik, jeg gikk nesten i ett med veggen. Jeg satt der og så ned i mobilen min, de måtte vel tro at jeg var en bortskjemt faen som skulle ha service ved bordet. Haha!

CglMYxPWMAAxBQC.jpg

Vic skrøt sånn av maten stakkaren, men jeg derimot, jeg likte den dessverre ikke. Jeg tror jeg hadde så høye forhåpninger at alt bare gikk i dass. Anywho, vi besøkte ei venninne av Vic, og deretter vi gikk vi opp til Ringen kino, handlet godteri, deretter kranglet om hvem som skulle kjøpe det. Herrejemini. Jada. Så ble det laber stemning til vi kom inn i kinosalen. Etter kinoen dro vi på Colonel Mustard på Alexander Kiellandsplass og spilte brettspill, pluss drakk en ekkel vin og øl. Haha, I'm never satisfied eh. Det endte jo bra til slutt da.

Cgmoj3xWMAA06Bk.jpg

Kjøpte disse rosa Adidas Stan skoene på FINN, for 740,- inkl. frakt. Dét var billig! Skjørtet var også nytt, fra Gina Tricot! Høyhalseren er også fra Gina Tricot, det var på tilbud! Alt det andre er gammelt. Tarzan ser veldig tjukk ut, stakkars. Og så ser det veldig rotete ut i gangen min, beklager.