weeiiirdo

VÅR

q&a, tips, musicvickiiiComment
BUKL4906.jpg

Hva skal du gjøre denne våren?

Jeg skal jobbe meg (nesten) i hjel og spare penger! Nå er vel snart våren over, tenker jeg meg. Mai er ikke akkurat en vårmåned, i mine øyne vel og merke.

Hva er lyden av vår?

Fuglesang, kvitring og små fugler som trygler for en liten brødskalk på uterestaurantene. Det er også klinking av ølglass og vinglass.

Hva er lukta av vår?

Hundebæsjen titter frem, for de som gjemte den under snøen. Lukter vel ikke akkurat den da, men man ser den, tydelig. Ellers er lukten av vår, øl og vin.

Hva pleier du å savne ved vinteren?

Jeg savner aldri vinteren, bortsett fra når det snør og snør i massevis, og man går ute og hører knirkelydene i snøen. Det er det jeg savner ved vinteren.

Hva er følelsen av vår?

Følelsen, ja. Føler på meg at våren er den årstiden nesten alle slår opp, for å være singel på sommeren. Jeg veit om mange som nettopp har blitt singel.

Hva er det beste ved våren?

Mange kjekke menn popper ut, som kviser. Ut av det blå. Det begynner å bli varmt. Det blir mer i tips. Det blir mer å gjøre på jobb. Jeg liker'e.

Hva er det verste ved våren?

Verste er vel at hvis det begynner å regne skikkelig, så blir alt oversvømt. Det er ikke så kjekt.

Hvilke vårblomster liker du best?

Jeg liker hvitveis, blåveis, nei vent. Det er ikke en blomst? Blåklokker heter det ja! Herrejemini. Jeg er så dårlig på blomster, men jeg liker stemorsblomster også, men jeg veit ikke hvilken årstid de er best i.

Hvilke sanger forbinder du med våren?

Tja, vanskelig å si, for jeg husker ikke hvilke sanger jeg hører på til hver enkelt årstid, men jeg kan jo nevne noen få da, eller mange.

Sia - Cheap ThrillsJay Z, Kanye West - Illest Motherfucker AliveDorothy - Gun in My HandRøyksopp - Running To The SeaAURORA - ConquerorThe Eels - Fresh BloodLoveless ft. Tomine Harket - ElephantFirst Aid Kit - WolfThe Fjords - Anaesthesia

Sånn, tenker jeg.

Hva er det perfekte vårantrekket?

Svarte bukser, med kanskje et hull i. Mine nye hvite&rosa Adidas Stan sko. En skinnjakke jeg stjal av ei jente jeg engang kjente, som jeg egentlig ikke kjente. Solbriller med lilla glass. Og en strikkegenser, så jeg ikke fryser.

Stjal denne av Carina :)

BOWP3046.jpg