weeiiirdo

SUNDAY = WORKDAY

everydayvickiiiComment
FBDE7569.jpg

Vic og jeg skulle jo på date vi, så vi tok hver vår sykkel og syklet bort til Ringen kino og fant ut at Vic hadde glemt igjen lommeboken sin hjemme hos seg og jeg hadde kun 100 kroner på meg. Det var hans tur å spandere, så det ble ikke noe kino på oss. Vi endte opp med å spise masse godteri og game Resident Evil 2 på xbox. Jaja, på torsdag har vi begge fri, så da skal vi få dratt på kino! Vi ser så sjeldent hverandre, for jeg prøver å jobbe som en hest og tjene mest mulig penger, så jeg kan spare litt til Skottland-turen i juli!

Bor du i Oslo / Eller skal du til Oslo, så kom gjerne innom Café Skansen og si hei til meg :D Da blir jeg så glad si! Nå har uteserveringen vår åpnet også, så da kan du i hvert fall komme og drikke en øl mens du ser utover festningen. ( Hvis du skulle trenge en jobb i sommer og er over 20, så kan du søke som servitør. Er du under 20, så kan du også søke jobb, men da blir du en runner! Send en epost til driftsjef@cafeskansen.no) :)

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg gjør noe fornuftig om dagen, jeg går på jobb, jobber, går hjem fra jobb, går tur med Tarzan, spiser, gamer og sover. Ja, repeat. Og én dag i uken, er det "skole", skal bli helsefagarbeider gitt. :) I hvertfall ha noe å falle tilbake på da, hvis det skulle skjære seg i restaurantbransjen, men jeg stortrives der veldig altså!

Ja, jeg finnes ikke på instagram lengre (jeg er jo der, men ingen bilder), jeg er bare lei av det hele, så jeg er på facebook og snapchat, men jeg er ikke så aktiv der heller, haha. Twitter er jeg mest aktiv på! Legger ut bilder her.

DIJE7443.jpg