weeiiirdo

GOD NATT

everydayvickiiiComment
13015666_10156886209385374_5580394933668388986_n.jpg

På fredag har jeg FRIIII og da skal jeg ta med meg Tarzan til en dyrebutikk og skjemme ham bort. Han trenger litt av hvert. På kvelden skal jeg på daaaate, endeliiig, eller vi var jo forsåvidt på en date for litt siden, men det var sånn ikke oss-to-date. Vi skal på kino, jada, mer spennende blir det ikke, men jeg liker kino jeg! Dessuten er det ikke så festlig å dra på bar/utested når man har sluttet med alkohol. Jajo, det er gøy å se fulle mennesker, fordi de oppfører seg så teit, men det blir lite "la oss dra ut og drikke oss fulle". Vi drar på restaurant og det er det. Nå er det mye jobbing fremover, så det blir lite tid til ditten og datten, jeg får i hvertfall tid til å lese på skolearbeidet og gå tur med Tarzan, så får Vic komme i andre rekken, haha. Uff, det hørtes slemt ut, men sånn er det bare. Jeg skal jobbe to steder i sommer, men med samme sjef heldigvis, så jeg får jo fri når jeg skal reise i juli.

Nå ønsker jeg meg bare to par sko, Adidas Superstar og Adidas Stan, så skal jeg ikke klage mer jeg altså, haha